Deze 5 dingen denkt elke boekenliefhebber over 'later'
Lijstjes

Deze 5 dingen denkt elke boekenliefhebber over ‘later’

library-438389_1920
‘Later neem ik dit’, een bekende uitspraak. Jij als boekenliefhebber hebt dit natuurlijk ook. Waar dromen wij wel niet allemaal van. Zo origineel zijn onze dromen waarschijnlijk niet. Deze dingen denk jij waarschijnlijk ook over ‘later’.

Later neem ik een eigen bibliotheek

Want die enorme extra kamer in je huis krijg je vást wel. Gelukkig is dromen altijd fijn en is een kleine bibliotheek natuurlijk.

Later heb ik zo’n kleurenboekenkast

Weet je wel, zo’n hele mooie! Gesorteerd op kleur en ENORM. Als wij deze foto’s zien dromen we al een klein beetje weg, laat staan als je het later zelf voor elkaar kan krijgen.

Later koop ik alle boeken die ik wil!

Een leuk idee natuurlijk, maar een beetje onlogisch. Tenzij je natuurlijk de loterij wint of gaat trouwen met een norm rijke man 😉 Een leuke wens, maar onze lijsten zijn zo lang dat we daar wel erg veel geld voor nodig hebben!

Later kan ik ZO veel lezen

Want voor je gevoel heb je het nu al veel te druk. Wacht maar tot later! Hoewel, als we allemaal later oud en grijs zijn en met pensioen kunnen we natuurlijk de hele dag in die boeken duiken.

Later wil ik mijn eigen boekenwinkel

Om dan ook alle boeken te verkopen… Ehmm, misschien niet een heel goed idee. Hoewel je natuurlijk gewoon alle boeken kan gebruiken…

Herkenbaar?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Naomi juni 8, 2016 at 10:16

  oee ja mijn eigen bibliotheek!

  x

 • Reply chantal juni 8, 2016 at 17:03

  Vooral later kan ik lezen! Gelukkig is dat nu, heb examen gedaan en eindelijk te tijd om weer boeken te lezen die ik zelf leuk vind (de meeste boeken die ik voor de lijst las waren verschrikkelijk). Het beste baantje dat ik me kan wensen is werken in een boekwinkel. Ik heb vorige week bij een boekhandel gevraaagd naar een baantje, maar ze hadden op het moment niemand nodig. Later he…

 • Reply Jolien juni 8, 2016 at 17:25

  Haha herkenbaar 😀

 • Reply Annabel juni 9, 2016 at 09:02

  Haha, heel herkenbaar zelfs! Ik koop de laatste tijd al ietsje meer boeken, dus ben aan het overwegen de kast die in ons huis staat te verstoffen met verhuisspullen leeg te ruimen en vol te zetten met mijn boeken, zo veel mogelijk op kleur! Eens kijken of dat lukt… 😉
  xxx

 • Reply Vivian juni 9, 2016 at 17:21

  Haha oooh ja, vooral dat ”alle boeken kopen die ik wil” haha. En een kleurenboekenkast heb ik! Tenminste, mijn boekenkast is vrij groot én gesorteerd op kleur en daar word ik blij van =D

 • Reply Esther juni 11, 2016 at 22:01

  Herkenbaar! Vooral dat ik dan alle boeken kan kopen die ik wil en dat ik dan heel veel boeken ga lezen. xD

 • Reply Nicky februari 1, 2017 at 21:12

  Vooral een eigen bibliotheek is herkenbaar :).

 • Leave a Reply