Did i mention i love you DIMILY
Boekrecensies,  Young adult

Did I mention I love you? (DIMILY #1) – Estelle Maskame

Niet zo lang geleden las ik Did I mention I love you, geschreven door Estelle Maskame. Voordat ik het boek las, mocht ik Estelle ontmoeten tijdens een rondvaart, waar je wellicht de vlog van hebt gezien. Dit boek is geschreven toen ze erg jong was, en daardoor was ik toch wat sceptisch over het boek. In deze recensie lees je mijn mening over het boek!

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler, opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer- en zus, en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Maar hoelang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Ik heb veel goeds gehoord over de DIMILY-serie, op Goodreads krijgt hij gemiddeld 4 sterren. DIMILY is geschreven door Estelle toen ze erg jong was, daardoor was mijn gevoel omtrent het boek erg wisselend. Daardoor ging ik eigenlijk zonder mening het boek in, en dat was een goede beslissing!

In het begin vond ik het een beetje een vreemd verhaal. Een stiefbroer- en zus die een aantrekkingskracht hebben. Toch was dit wel iets wat me totaal niet stoorde en iets wat ik begrijpelijk vond. Dit kan natuurlijk gebeuren en tegen liefde kun je niets doen. Wat ik erg leuk vond aan de personages, was dat ik me heel erg met hen kon identificeren. Het is allemaal erg toegankelijk geschreven en daardoor leest het heerlijk weg. Daarnaast heerst er veel mysterie rondom personage Tyler, waardoor je continu aan het gissen bent wat er nou precies met hem aan de hand is.

‘Did I mention I love you leest enorm fijn’

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel ergernissen had, iets waar ik stiekem bang voor was. Vooral omdat Estelle het boek heeft geschreven op zo’n jonge leeftijd, ik dacht dat het veel te jong beschreven was. Maar nee, totaal niet! Ik vind het knap dat Estelle heel Amerika heeft beschreven, terwijl ze er zelf nog nooit is geweest. Daarnaast beschrijft ze de meest hatelijke personen ever, waar je je zó aan kunt ergeren dat je weet dat het goed in elkaar zit.

DIMILY leest echt enorm fijn. Ik heb hem binnen een mum van tijd uitgelezen en kon hem dan ook niet wegleggen. DIMILY is voor mij het ultieme vakantieboek, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon op een random dag lezen of in het weekend. Je zult geen spijt hebben, maar zeker genieten van dit bitterzoete verhaal.

Meer recensies lezen van de boeken van Estelle Maskame? Klik dan hier.

verborgenTitel: Did I Mention I love you?
Auteur: Estelle Maskame
Verschenen: juni 2016
Pagina’s: 400
Uitgever: Moon

bol-button

Rating: 4/5

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *