Netflix

Deze topseries gaan deze week nog van Netflix af


Houd je van topseries? En nog beter: topseries bekijken via Netflix? Dan heb ik helaas slecht nieuws voor je… Op 8 september gaan er een HOOP topseries van Netflix af.

American Horror Story (6 seizoenen)

American Horror Story is een anthologieserie die in elk seizoen een ander verhaal en locatie heeft. Sommige acteurs zijn wel te zien in meerdere seizoenen maar spelen dan een ander karakter.
De kans is groot dat deze serie terugkeert, omdat seizoen 7 in het najaar erop zou komen. 

Prison Break (4 seizoenen)

Lincoln Burrows zit (onterecht) gevangen voor de moord op de broer van de vicepresident van de Verenigde Staten van Amerika en zal binnen enkele maanden worden geëxecuteerd. Zijn broer, Michael Scofield, ziet maar één mogelijkheid om hem uit de gevangenis te doen ontsnappen: hij pleegt een gewapende overval en moet van de rechter vijf jaar achter tralies in dezelfde gevangenis als zijn broer, de Fox River State Penitentiary. Daar gaat hij Lincoln helpen ontsnappen. Michael was bouwkundig ingenieur bij Maxwell & Schaum, het bedrijf dat de gevangenis renoveerde. Daardoor heeft hij de blauwdrukken van de gevangenis. Hij heeft die blauwdrukken, samen met andere informatie, op zijn lichaam laten tatoeëren, in code, zodat alleen hij de betekenis van de tattoos kent en niemand alarm zal slaan. Binnen de gevangenis blijkt dat Michael een groots plan heeft opgezet om zijn broer te bevrijden en zijn onschuld te bewijzen.

Modern Family (8 seizoenen)

Modern Family volgt de families van Jay Pritchett (Ed O’Neill), zijn dochter Claire Dunphy (Julie Bowen) en zijn zoon Mitchell Pritchett (Jesse Tyler Ferguson). Claire is een echte huisvrouw, Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft ook nog een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd.

White Collar (6 seizoenen)

White Collar gaat over Neal Caffrey die een con-man is. Neal Caffrey is gepakt door de FBI naar een drie jaar kat en muis spel. Met nog drie maanden te gaan, van zijn vier jaar gevangenisstraf, ontsnapt hij uit de super beveiligde gevangenis om zijn ex vriendin Kate te vinden. Peter Burke, de FBI-agent wie hem achter de tralies stopte, pakt hem weer op. Deze keer geeft Caffrey informatie over een andere onderzoek, Caffrey zal Burke helpen bij het oppakken van andere criminelen waardoor Caffrey zijn vrijheid terug kan verdienen. Naar een paar dagen dat Caffrey uit de gevangenis is ontslagen woont hij in één van de duurste huizen in Manhattan.

How I Met Your Mother (9 seizoenen)

Ted beschrijft via flashbacks zijn epische zoektocht naar de ware liefde. Zo vertelt hij zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet.

Sons of Anarchy (7 seizoenen)

Sons of Anarchy gaat over de gelijknamige motorbende in Californië. Eenmaal lid is er geen andere optie meer dan leven en sterven voor Sons of Anarchy. En dat is vrij letterlijk, aangezien de bende de strijd aan gaat met nagenoeg iedereen.

New Girl (6 seizoenen)

Jessica heeft net een stukgelopen relatie achter de rug. Ga je dan alleen op een kamertje zitten? Nee! Ze trekt bij jongens in om wel met vertrouwen de toekomst in te gaan en ondertussen leren ze haar ook nog hoe de wereld in elkaar zit.

Homeland (6 seizoenen)

Brody is als marinier acht jaar lang een krijgsgevangene geweest in Irak. Hij wordt gered en komt als een held terug. Terwijl hij en zijn familie moeite hebben om weer aan elkaar te wennen is er één iemand die hem niet vertrouwd: Carrie. Zij werkt bij de CIA en heeft toen ze in Irak zat een tip gehad over een overloper. Het is de inleiding van een spannende jacht.

Lie to Me (3 seizoenen)

Lie to Me gaat over Dr. Cal Lightman, gespeeld door de bekende Tim Roth, die in de serie de rol van een levende leugendetector op zich neemt. Waar Bill Clinton loog over de affaire met Monica Lewinski en wielrenner Thomas Dekker heel wielerland voorloog door het ontkennen van doping, was dit bij Dr. Lightman nooit gebeurd. Bij hem is niemand veilig!
Hij heeft zich gespecialiseerd in lichaamstaal en kan aan de kleinste gezichts- en lichaamsuitdrukkingen een leugen herkennen. Deze gave gebruikt hij om misdaden op te lossen voor zowel politie, overheid en burgers in samenwerking met psycholoog Gilian Foster, gespeeld door het fenomeen Kelli Williams. Lie to Me is van de makers van 24.

The Unit (4 seizoenen)

Terwijl een geheime eenheid de wereld rondreist op gevaarlijke missies, worstelen hun gezinnen thuis met de drama’s van hun geheime leven.

Netflix geeft wel vaker aan dat een serie eraf gaat. Ze weten meestal op het laatste moment alsnog de licentie te verlengen. In dit geval hebben wij nog niet voorbij zien komen. Voor nu ziet het er dus helaas naar uit dat deze serie Netflix (tijdelijk) zullen verlaten.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Milou september 6, 2018 at 10:37

    NOOOOOO! Ik wilde HIMYM en Modern Family nog een keer kijken.

  • Leave a Reply