Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 8 2020

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe series en films op Netflix! We hebben weer een lijst samengesteld.

After
Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar vriendje. Ze gaat haar eerste jaar college in met grootse ambities voor haar toekomst. Ze leeft een gecontroleerd leven met een sterk gevoel van wie ze is en wie ze zou moeten zijn. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet. Met zijn warrige bruine haar, een verwaand Brits accent en overvloedige tatoeages is Hardin de wilde, broeierige rebel die Tessa normaal zou schuwen.

 

Hail, Caesar!
Hollywood, de jaren 50. Het verhaal volgt een dag uit het leven van Eddie Mannix (Josh Brolin), studiobaas en producer van filmstudio Capitol Pictures, die geconfronteerd wordt met een reeks problemen om op te lossen. Tot een van die problemen behoort de mysterieuze verdwijning van een filmster.

Unabomber In His Own Words
In een waargebeurd verhaal dat nog vreemder is dan fictie, probeert de VIA om Ted Kaczynski, oftewel de Unabomber, in een superagent te veranderen. Dit plan loopt mis.

Game Night
Max en Annie zijn een koppel dat wekelijks met twee andere stellen samenkomt voor een spelletjesavond. Voor hun laatste bijeenkomst wordt de lat hoger gelegd, wanneer Max zijn charismatische broer Brooks een moordmysteriepartijtje organiseert, compleet met neppe schurken en FBI-agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapt, hoort dat bij het spel… toch? Maar wanneer de zes supercompetitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’, noch Brooks, is wat het lijkt. In de loop van één chaotische nacht bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen.

The Death of Superman
Een groot monster staat op uit een ondergrondse rustplaats en richt overal een hoop schade aan. De leden van Justice League worden ingeschakeld om het kolossale monster een halt toe te roepen. Al snel blijkt dat zij niet bestand zijn tegen zijn krachten en dat enkel Superman hem kan stoppen.

Brightburn
Tori en Kyle Breyer kunnen hun kinderwens niet vervullen, maar vinden op een dag een baby. Ze noemen hem Brandon en voeden hem op als hun eigen zoon. Jaren later wordt het duidelijk dat Brandon geen normale jongen is en over bovennatuurlijke krachten beschikt. Een gevecht om te overleven begint.

Azali
Een 14-jarige uit Noord Ghana wordt weggestuurd om te ontsnappen aan uithuwelijking. Ze begint een schrijnende levensreis van sekswerk en armoede in de sloppenwijken van Accra. Uiteindelijk tracht ze een weg te vinden om terug naar huis te keren.

The Last Thing He Wanted
Een journaliste, Elena McMahon genaamd, besluit vlak voor de presidentverkiezingen in 1984 ontslag te nemen. De reden van haar ontslag is om zorg te dragen voor haar zieke vader, een beruchte wapenhandelaar. Vervolgens moet ze in Centraal-Amerika een wapendeal tot stand zien te brengen.

Midsommar
Christian is uitgekeken op zijn relatie met Dani. Zijn vrienden stimuleren hem om het uit te maken, maar dan gooit een tragisch incident roet in het eten. Als Christian en zijn vrienden vervolgens afreizen naar een afgelegen gemeenschap in Zweden om daar de zomer door te brengen, voelen ze zich genoodzaakt om Dani mee te vragen. Eenmaal in Zweden, raakt de groep betrokken bij rituele praktijken die voor hen totaal onbegrijpelijk zijn.

I Feel Pretty
Renee Bennett weet hoe het is om gemiddeld te zijn in een wereld van de genetisch gezegenden. Nadat ze van een hometrainer is afgevallen en haar hoofd heeft gestoten, gelooft ze dat een betovering haar plotseling heel mooi heeft gemaakt. Voor ieder ander ziet ze er echter precies hetzelfde uit. Renee’s nieuwe zelfvertrouwen ziet haar plotseling carrière maken bij het cosmeticabedrijf waar ze voor werkt en het respect te krijgen van haar idool en baas, Avery LeClaire.

Welke titels ga jij kijken op Netflix?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly februari 26, 2020 at 19:09

    After wil ik nog kijken! 🙂

  • Leave a Reply