Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 7 2020

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Wij zetten, zoals altijd, weer de leukste nieuwe titels voor je op een rijtje.

Nieuwe films en series op Netflix


Isi & Ossi 

Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.


To All The Boys: P.S. I still love you

Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.


Cable Girls (seizoen 5)

In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.


Evan Almighty

God draagt de narcistische Evan op om een ark te bouwen als voorbereiding op een overstroming. Ondertussen ervaart Evans gezin zijn nieuwe hobby als een midlifecrisis.


I now pronounce you Chuck & Larry

Een bureaucratische vergetelheid van brandweerman Larry, weduwnaar en vader van twee kinderen, zou hem wel eens zuur kunnen opbreken. Als hij sterft, en dat is met zijn baan niet eens zo ondenkbaar, krijgen zijn kinderen niets. Daarom gaat hij een samenlevingscontract aan met Chuck, zijn collega en beste vriend. Een formaliteit, ware het niet dat hun welgevormde advocate hen waarschuwt voor de heersende heksenjacht naar fraudeurs. Inquisiteur van dienst is Steve Buscemi, die zich ervan wil vergewissen dat de stoere helden Chuck en Larry wel degelijk een heus homokoppel zijn. Wanneer Chuck noodgedwongen bij Larry intrekt om de schone schijn op te houden, laten de gevolgen zich natuurlijk raden… Naast Adam Sandler, Kevin James en Jessica Biel passeert een keur aan bekende namen de revue, van Dan Aykroyd en Ving Rhames tot Richard Chamberlain.


Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Joels vriendin heeft haar herinneringen aan hun tumultueuze relatie laten wissen. Wanhopig neemt hij contact op met de uitvinder van het proces, Dr. Howard Mierzwiak.


What Dreams May Come

Overleden arts Chris Nielson riskeert eeuwige verdoemenis door de hemel te verlaten om zijn radeloze vrouw te redden die na haar zelfmoord in de hel is beland.


Narcos: Mexico

Volg het verhaal van de opkomst van het Guadalajara-kartel en een Amerikaanse DEA-agent die ontdekt hoe gevaarlijk het is om jacht te maken op narco’s in Mexico.

Welke film of serie ga jij sowieso kijken op Netflix? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Dionne februari 19, 2020 at 17:46

    Zeker Las chicas del cable (cable girls) weer! To all the boys 2 heb ik al gezien op de datum dat die uitkwam, viel jammer genoeg wel een beetje tegen.

  • Leave a Reply