Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 6 2020

Afgelopen week heeft Netflix 23 nieuwe titels toegevoegd! Waaronder een paar nieuwe seizoenen en een aantal nieuwe series! Kijk snel mee welke titels zijn toegevoegd afgelopen tijd.


Steve Jobs
Deze biopic laat aan de hand van drie cruciale momenten in zijn carrière de menselijke tegenslagen en de gedurfde visie zien van de man die de Mac groot maakte.


By the Sea
De Amerikaanse schrijver Roland en zijn vrouw Vanessa verblijven tijdens een huwelijkscrisis in een rustig en pittoresk resort aan de kust van Frankrijk. Wanneer ze tijdens hun vakantie in contact komen met het pasgetrouwde stel Lea en François worden ze geconfronteerd met hun eigen onopgeloste problemen.


The Coldest Game
Tijdens de Cubacrisis van 1962 moet het verslaafde wiskundegenie Josh Mansky deelnemen aan een schaakwedstrijd tussen de VS en Rusland. En aan een dodelijk spionagespel.


The 15:17 to Paris
Drie Amerikaanse mannen ontdekken op de Thalys van Amsterdam naar Parijs een terrorist, bewapend met een AK-47. Deze is op weg naar de Franse hoofdstad om er een aanslag te plegen. De drie besluiten in te grijpen.


Van Helsing (seizoen 4)
Vanessa Helsing, is de dochter van de gedoodverfde tegenstander van Dracula en beroemd vampierjager Abraham Van Helsing. Ze ontwaakt, naar vijf jaar lang te hebben geslapen, in een toekomst waar vampieren de wereld hebben overgenomen. Ook ontdekt ze, dat zij een unieke gave heeft over vampieren. Hierdoor is ze mensheid laatste hoop op een offensief om terug te krijgen wat is verloren.


Locke & Key (seizoen 1)
Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke -drie broers en zussen en hun moeder- naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. Ze ontdekken dat het vol staat met magische sleutels die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon – die er alles aan doet om ze te stelen.


My Holo Love (seizoen 1)
Een eenzame vrouw vindt onverwachts liefde als ze een band krijgt met een mensachtig hologram dat er precies uitziet als zijn briljante schepper.


Who Killed Malcolm X? (seizoen 1)
Malcolm X werd op 21 februari 1965 doodgeschoten in de Audubon Ballroom in Upper Manhattan. Vijf mannen uit de Nation of Islam’s Tempel nr. 25 in Newark vormden de moordploeg. De enige die ter plaatse werd gearresteerd, was de 23-jarige Talmadge Hayer, die in het been werd geschoten door een van de lijfwachten van Malcolm. De andere vier vluchtten en werden nooit achtervolgd voor de moord. Nu, tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider, begint de activist Abdur Rahman Muhammad aan een complexe missie om de waarheid, uit naam van gerechtigheid, te achterhalen.


The Pharmacist (seizoen 1)
In 1999 verliest apotheker Dan Schneider zijn zoon in een aan drugs gerelateerde schietpartij in New Orleans. Als de politie geen antwoorden heeft, besluit hij zelf alles in het werk te stellen om de moordenaar van zijn zoon voor het gerecht te brengen. Maanden later raken de effecten van de verslaving van zijn zoon en zijn tragische dood hem opnieuw wanneer een verontrustend aantal jonge, ogenschijnlijk gezonde mensen Dan’s apotheek bezoeken met recepten voor hoge dosis OxyContin. Vervolgens begint Dan aan een missie: het redden van de levens van andere zonen en dochters binnen zijn gemeenschap.


Arrow (seizoen 8)
Na een schipbreuk strandt miljardair Oliver Queen op een onbewoond eiland in de Pacific, waar hij slechts één doel heeft: overleven en op een dag terugkeren. Hij wordt vermist en dood gewaand voor vijf jaar, totdat hij levend teruggevonden wordt. Hij is echter niet meer de rijke playboy die hij was. Het eiland heeft hem veranderd en hij draagt een groot geheim met zich mee. Terug in Starling City speelt hij overdag zijn oude rol, maar ’s nachts is hij een gevaarlijke vechtmachine, die strijdt tegen corruptie en criminaliteit binnen de samenleving; de moderne Robin Hood. Hij heeft tot doel om de fouten van zijn familie recht te zetten en de stad weer te laten leven, zoals hij heeft beloofd aan zijn vader voordat hij stierf.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly februari 10, 2020 at 19:22

    By The Sea lijkt mij erg leuk! 🙂

  • Leave a Reply