Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 35 2020

Netflix heeft de afgelopen week weer een aantal mooie titels toegevoegd. Maar liefst twintig deze keer! De meest leuke titels zetten we voor jou op een rijtje.


Shooter
Een teruggetrokken scherpschutter die het leger heeft verlaten na een mislukte operatie in Ethiopië, komt terug in actie wanneer hij een samenzwering ontdekt om de president te vermoorden. Al snel blijkt dat hij in de val werd gelokt en wordt hij zelf beschuldigd van de moordpoging. Verbeten gaat hij op zoek naar de echte daders en hun motieven.


The Perfect Match
Charlie is een playboy die ervan overtuigd is dat relaties achterhaald zijn. Zijn twee beste vrienden Rick en Victor voorspellen hem dat als hij het eens zou proberen om een maand bij dezelfde vrouw te blijven, hij waarschijnlijk voor veel langere tijd bij haar blijft. Misschien wel voor altijd. Charlie verklaart ze voor gek totdat hij de beeldschone en mysterieuze Eva ontmoet. Zijn wereld lijkt op de kop te staan. Maar wat vindt Eva eigenlijk?


Footloose
Ariel Moore (Julianne Hough) is een meisje uit een klein dorpje op het platteland. Wanneer ze verliefd wordt op nieuwkomer Ren MacCormack (Kenny Wormald), ontdekt hij dat het in het dorp verboden is om harde muziek te draaien en om te dansen. Een tragisch ongeval was daar de oorzaak van. Ren komt al gauw oog in oog te staan met Ariels vader, dominee Shaw Moore (Dennis Quaid), in zijn pogingen om weer leven in de brouwerij te brengen.


I Am A Killer: Released
In deze spin-off van de misdaaddocuserie wordt iemand die voor moord ter dood wordt veroordeeld, na dertig jaar vrijgelaten. Dan doet hij een schokkende bekentenis.


All Together Now
Amber Appleton blijft een optimist, zelfs als haar persoonlijke leven veel minder stabiel is dan het op het eerste gezicht lijkt. Amber is een muzikaal begaafde middelbare scholier met aspiraties om naar Carnegie Mellon University te gaan. Ze moet haar geliefde dramaclub onder leiding van Mr. Franks combineren met het werken van lange uren in een donutshop, om haar alleenstaande moeder te helpen. Ze brengt ook tijd door in de plaatselijke gemeenschap van pensionado’s. Wanneer zich nieuwe obstakels voordoen die haar dromen bedreigen, moet Amber leren steunen op de kracht van haar familie.

Trinkets (seizoen 2)
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.

Welke film of serie ga jij sowieso kijken? 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply