Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 34

Afgelopen week zijn er 20 nieuwe titels op Netflix toegevoegd, waaronder de hitfilm A Star is Born (met Lady Gaga en Bradley Cooper)! We zetten de leukste nieuwe titels op Netflix weer voor je op een rijtje.

A Star is Born

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Smallfoot

Een yeti is ervan overtuigd dat mensen bestaan. De rest van zijn soort gelooft echter niet in deze gekke, kleinvoetige wezens. Hij gaat er vervolgens op uit om het bestaan van deze wezens aan te tonen.

Lucifer (seizoen 5)

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

The Sleepover

Wat doe je als je ouders worden ontvoerd door een stel internationale dieven? Je begint aan een wild nachtelijk avontuur, compleet met spionage-uitrusting.

Castle & Castle (seizoen 1)

Een stel invloedrijke en succesvolle advocaten verdedigt verschillende belangen van het rechtssysteem. Hun gelukkige huwelijk komt zo onder druk te staan.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply