Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 33

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Deze week voegt Netflix 26 titels toe en wij zetten ze voor je op een rijtje.

13 Going on 30

Een van mijn lievelingsfilms van vroeger! Jenna droomt van populair zijn. Als ze wakker wordt, krijgt ze de verrassing van haar leven. Ze is mooi, populair, succesvol en over 5 dagen wordt ze 30!


Onze Jongens in Miami

Jorrit is weer single en besluit samen met Bas een stripclub te openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami, samen met de nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een bouwval te zijn. De mannen krijgen al snel te maken met concurrentie.


The Invention of Lying

In een wereld waar niemand liegt, wordt een filmschrijver beroemd en rijk – en krijgt hij wellicht het meisje van zijn dromen – door dingen te zeggen die niet waar zijn.


This is 40

Judd Apatow gaat opnieuw op bezoek bij het getrouwde stel van Knocked Up: hun huwelijk staat op springen en 40 worden is geen pretje.


No Strings Attached

Academy Award-winnares Natalie Portman (Black Swan) en Ashton Kutcher (What Happens in Vegas…) hebben de hoofdrol in deze hilarische hitkomedie, die een moderne blik werpt op wat er gebeurt als vrienden in nood ‘het’ samen doen. Emma is een arts met een druk leven, die een perfecte overeenkomst lijkt te sluiten wanneer ze haar beste vriend Adam een relatie aanbiedt die één belangrijke regel heeft: No Strings Attached. Maar kunnen seksvrienden beste vrienden blijven als een flirt in iets serieus verandert?


Rita (seizoen 5)

Ze rookt op het meisjestoilet, slaapt met de rector, scheldt in de klas en heeft een probleem met autoriteit. Rita, de nieuwe docente op een Deense middelbare school, wordt in deze komische dramaserie gespeeld door Mille Dinesen. Ze is de minst politiek correcte lerares op school, geliefd bij haar leerlingen maar niet bij volwassenen. Als alleenstaande moeder met drie kinderen probeert ze goed te doen, maar ‘braaf’ kun je haar niet noemen!


Dirty John (seizoen 2)

Seizoen 1 van deze serie over waargebeurde misdaden richt zich op John Meehan. Zijn romance met Debra Newell draaide uit op een nachtmerrie. Gebaseerd op de podcast.


The Break-Up

Als Brooke en Gary eenmaal samenwonen, halen ze het bloed onder elkaars nagels vandaan. Na de zoveelste ruzie verbreekt Brooke hun relatie. Wat dan volgt is een opeenstapeling van oorlogsvoering, toenaderingspogingen en bemoeienissen van hun vrienden. Geen van beiden is bereid te verhuizen uit hun prachtige appartement en de enige oplossing is om er samen als vijandige huisgenoten te blijven wonen, totdat een van de twee toegeeft.


Teenage Bounty Hunters (seizoen 1)

De tweelingzussen Sterling en Blair zoeken een balans tussen het tienerleven op een eliteschool in het zuiden en een onwaarschijnlijke nieuwe carrière als premiejagers.


El Robo del Siglo

Deze serie wordt ook wel de Colombiaanse La Casa de Papel genoemd! In 1994 bereidt een team dieven een ambitieuze overval voor om miljoenen te stelen van de Colombiaanse centrale bank. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Welke films of series ga jij sowieso kijken op Netflix?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.