Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 32 2020

Netflix heeft afgelopen week maar liefst 30 nieuwe titels toegevoegd. Waaronder de heerlijke film Mean Girls 2, maar ook een hoop nieuwe seizoenen van een paar toffe series.
De leukste titels zetten wij voor jou op een rijtje!


The Dare
Na een brute huisoverval wordt familieman Jay Jackson (Bart Edwards) wakker in een kelder met drie andere gevangenen. Per toeval komen de gevangenen tot de ontdekking dat ze iets gemeen hebben met elkaar. Ze realiseren zich dat ze moeten samenwerken om te kunnen overleven. Ze verzinnen een riskant plan dat uitgevoerd moet worden voordat de wraakzuchtige ontvoerder de kans krijgt om zijn zieke plannen op hen te botvieren.


Work It
Quinn Ackerman wil naar de beste universiteit, maar daarvoor zal ze wel eerst voldoende punten moeten score op haar huidige school. De beste optie daarvoor is zo veel mogelijk diverse punten te scoren en één daarvan is deelnemen aan danscompetities. Ze wil graag aansluiten bij de dansgroep van haar school, maar er is een klein probleem… Quinn kan niet dansen!


Tiny Creatures (seizoen 1)
Kleine dieren in de Verenigde Staten beleven grote avonturen in een dramatische natuurserie die hun verborgen werelden en epische overlevingsverhalen verkent. Elke aflevering speelt zich af in een ander ecosysteem en met name knaagdieren hebben een hoofdrol, zoals muizen, ratten, hamsters en eekhoorns. Groter blijkt niet altijd beter te zijn.


Berlin, Berlin
De Berlijnse barman Milo en de schattige Sunny leren elkaar op een noodlottige manier kennen in het nachtleven. Wanneer Milo’s chaotische vriend Renzo verschijnt escaleert de romantische avond steeds meer tot een wilde trip door de nacht in de hoofdstad. De drie moeten uiteindelijk vechten voor niets minder dan hun leven en de liefde.


Alta Mar (seizoen 3)
Een grandioos trans-Atlantisch schip boordevol passagiers is op weg van Europa naar Zuid-Amerika op zoek naar een betere toekomst. Aan boord zijn de twee zussen Carolina en Eva, die even verschillend als onafscheidelijk zijn, en een knappe officier, Nicolás Sala, die het lot op de verkeerde plaats heeft gezet. Er dient een mysterie te worden opgelost: de moord op een passagier wiens naam niet op de passagierslijst staat en die niemand zich herinnert. Liefde, intriges en vele leugens … in een schip dat een verhaal verbergt in elk van zijn hutten en een duister geheim diep van binnen. Er is maar één ding duidelijk: de moordenaar kan het schip niet verlaten.


The Rain (seizoen 3)
De wereld zoals we die kennen bestaat niet meer. Zes jaar geleden roeide een virus, dat zich verspreidde via de regen, bijna de volledige Scandinavische bevolking uit. Een Deense broer en zus verlaten de veiligheid van hun bunker en stellen vast dat de beschaafde wereld verwoest is. Ze sluiten zich aan bij een groep jonge overlevers en ondernemen een tocht door het verlaten Scandinavië op zoek naar enig teken van leven. Los van alle maatschappelijke regels en hun verleden hebben ze nu de vrijheid om te zijn wie ze willen zijn. Tijdens hun strijd om te overleven, worden ze geconfronteerd met liefde, jaloezie en de uitdagingen van volwassen worden.


World’s Most Wanted (seizoen 1)
Ze worden verdacht van barbaarse misdaden en zijn ondanks hoge beloningen en mondiale onderzoeken op vrije voeten. Een docuserie over de gevaarlijkste boeven ter wereld.


Mean Girls 2
Op de middelbare school stemt nieuwe leerling Jo ermee in om bevriend te worden met de buitenstaander Abby. Dit op aandringen van Abby’s rijke vader in ruil voor het betalen van alle kosten voor de studie van haar dromen. Jo en Abby gaan samen de strijd aan tegen de “gemene meiden” van de school die bekend staan onder naam “Plastics”. Uiteindelijk komt het tot een confrontatie wanneer Abby er achter komt dat de vriendschap is gekocht.


The Last Castle
De meervoudig onderscheiden militaire technicus Generaal Irwin is veroordeeld tot een verblijf in een militaire gevangenis. De gevangenis, met de hoogste beveiliging, wordt met ijzeren vuist geleid door de cipier Colonel Winter. Winter kan niets anders dan de legendarische generaal te waarderen, maar deze waardering slaat om wanneer Irwin hem maar blijft aanspreken op zijn methoden. De confrontatie tussen de twee escaleert wanneer de generaal de andere gevangenen weet over te halen om de gevangenis over te nemen.


Stardust
Het verhaal over de jongen Tristan, die het hart van zijn geliefde Victoria wil winnen. Hiervoor gaat hij op zoek naar een vallende ster genaamd Yvaine, die hem naar een magische wereld leidt. Hier moet hij het opnemen tegen de boosaardige heks Lamia en de piraat Captain Shakespeare.


Beyond the Lights
De getalenteerde jonge muzikante Noni Jean staat op het randje van sterrendom. Maar door haar succes worstelt ze met de druk, tot ze politieagent Kaz Nicol ontmoet, die ambities heeft om het tot politicus te schoppen. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar het feit dat ze zich verliezen in hun relatie, gaat ten koste van hun carrières.

Welke titels ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply