Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 22 2020

Een rustig weekje wat betreft nieuwe titels op Netflix. Afgelopen week voegde Netflix maar 17 nieuwe titels toe. Kijk snel mee welke titels wij zeker weten aanraden.


Spider-Man
Na door een genetisch gemanipuleerde spin gebeten te zijn, maakt het lichaam van de nerd Peter Parker radicale wijzigingen door. Hij kan tegen muren oplopen, web-vloeistof uit zijn polsen spuiten, en hij ontwikkelt een spinnen-zintuig. Hij neemt de naam “Spider-Man” aan, en besluit zijn nieuwe krachten te gebruiken om de slechte Green Goblin te bestrijden. Ondertussen probeert hij de aandacht te trekken van zijn mooie klasgenote Mary Jane Watson.


Space Force (seizoen 1)
Generaal Mark R. Naird wordt in het diepe gegooid wanneer hem wordt gevraagd om een nieuwe zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten op te zetten: Space Force. Mark is sceptisch maar toegewijd en verhuist naar een afgelegen basis in Colorado. Hij krijgt een kleurrijk team van wetenschappers en ‘Spacemen’ toegewezen door het Witte Huis, en de taak om snel Amerikaanse troepen op de maan te zetten om volledige dominantie van Amerika in de ruimte te behalen.


Wind River
Cory Lambert is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de Tribal politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is en de verantwoordelijken voor de gruwelijke misdaad op te sporen. Hoe dieper Cory, Jane en Ben in het onderzoek duiken hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten.


La Corazonada
Manuela ‘Pipa’ Pelari is een jonge politieagente die haar eerste stappen zet in het vak. Samen met Francisco Juanez, een controversiële inspecteur van de afdeling moordzaken, moet ze de gewelddadige moord op een 19-jarig meisje zien op te lossen, waarbij de hoofdverdachte de beste vriendin van het slachtoffer is. Tegelijkertijd zal Pipa de moeilijke taak hebben om in het geheim de misdaad van een jonge man te onderzoeken.


Midway
Gebaseerd op de slag bij Midway. Deze duurde van 4 juni 1942 tot 7 juni 1942, waarbij de Amerikanen tegen de Japanners vochten met veel minder piloten en soldaten, maar toch wisten te winnen en daarmee een keerpunt in de Tweede Wereldoorlog veroorzaakten. We volgen een aantal personen. Onder anderen admiraal Chester Nimitz die een commandant was van de vloot op de Grote Oceaan. Wade McClusky was een vliegtuigpiloot tijdens de slag en Edwin Layton was een admiraal die deel uitmaakte van een inlichtingsteam met als doel de posities van de Japanners te verraden.

Welke titels ga jij kijken?<?h2>

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Bettie juni 3, 2020 at 09:54

    Van deze titels lijkt mij space force wel leuk om te proberen.

  • Leave a Reply