Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 21 2020

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series te zien op Netflix! Afgelopen week is seizoen 9 en 10 van Modern Family eindelijk toegevoegd! Kijk mee welke 34 nieuwe titels er zijn toegevoegd deze week.


Modern Family (seizoen 9&10)
Modern Family volgt de families van Jay Pritchett, zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett. Claire is een echte huisvrouw, Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft ook nog een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd.

Dynasty (seizoen 3)
De Carringtons en Colby’s vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.


King Kong
De mooie Ann wordt gecast om mee te spelen in een avonturenfilm over een reusachtige gorilla. Samen met een filmcrew reist ze af naar het mysterieuze Skull Island. Eenmaal aangekomen op het eiland blijkt dat de legende geen fabeltje is.


Contraband
Als zijn schoonbroer problemen krijgt met een drugsbaas, pakt huisvader Chris Farraday zijn oude smokkelpraktijken weer op om de schuld af te betalen.


The Adjustment Bureau
Een succesvol nieuw congreslid wordt verliefd op een mooie balletdanseres, maar mysterieuze krachten proberen de liefdesaffaire tegen te houden.


Bad Neighbours
Nadat een bende herrieschoppers hun intrek nemen naast een jong koppel met een baby en van hun gebouw een discotheek maken, ontbindt zich een heroïsche strijd.


Sweet Magnolias (seizoen 1)
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.


Supergirl (seizoen 5)
Om een ramp af te wenden, onthult Kara Danvers haar krachten en ware identiteit: ze is Supergirl, de nicht van Superman en beschermster van National City.


October 1
In Nigeria, dat op het punt staat onafhankelijk te worden, voert rechercheur Danladi Waziris een race tegen de klok om de moordenaar van lokale vrouwen te vinden.


Blood & Water (seizoen 1)
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

Welke nieuwe films en series ga jij kijken op Netflix?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Bettie mei 25, 2020 at 18:42

    Ik ben toevallig modern family opnieuw aan het kijken en ook nog begonnen aan sweet magnolias, ziet er best leuk uit tot nu toe.

  • Leave a Reply