Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 20 2020

Een nieuwe week en dat betekent dat er weer nieuwe films en series toegevoegd zijn op Netflix. Maar lieft 30 nieuwe titels deze keer. Net als iedere week maken wij weer een lijstje met de leukste titels.

White Lines (seizoen 1)
Het lichaam van een legendarische DJ uit Manchester wordt ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza. Wanneer zijn zus terugkeert naar het Spaanse eiland om uit te zoeken wat er is gebeurd, komt ze in een wereld van dansclubs, leugens en doofpotaffaires terecht. Daardoor moet ze de donkerdere kanten van zichzelf onder ogen zien op een plek waar mensen een extreem leven leiden.

Sisters

Als hun ouders besluiten het huis waarin ze opgroeiden te verkopen, geven de zussen Kate en Maura een laatste, met drank overgoten knalfeest voor hun schoolvrienden.

Elizabeth: The Golden Age

Koningin Elizabeth wapent zichzelf tegen invasies, verraad en bedrog. Ze verlangt naar de liefde van de overmoedige avonturier Sir Walter Raleigh.

The Front Runner

In 1988 deed Hart een gooi naar het presidentschap. Van de acht kandidaten die meededen aan de voorverkiezingen stond Hart aan kop als beste keuze voor de Democratische Partij. Een schandaal omtrent vreemdgaan zette echter zijn leven op z’n kop en zorgde ervoor dat hij moest stoppen. Michael Dukakis, die qua populariteit niet ver achter Hart zat, won uiteindelijk de voorverkiezingen en werd de Democratische presidentskandidaat.

I Love You, Stupid

Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.


Chichipatos (seizoen 1)
Juan Morales is een goochelaar. Hij is grappig, gek maar allesbehalve een goochelaar met vaardigheden en zijn familie schaamt zich voor hem. Maar dan besluit Juan zichzelf op te pakken en bedenkt hij een truc die zijn leven zal veranderen, in goede of slechte zin. Terwijl hij voor een feestje wordt ingehuurd door een drugskartel, komt hij in grote problemen wanneer hij per ongeluk de baas laat verdwijnen. Nu moet hij voor zijn dwaze fout betalen en de meest gezochte crimineel terughalen en de politie helpen.


Trial By Media
Trial by Media verkent de vele manieren waarop de pers heeft bijgedragen aan het hervormen van de publieke perceptie over schuld of onschuld voor, tijdens of na een rechtszaak. De serie bevat zaken die zich uitstrekken over verschillende rechtsgebieden, waaronder de moordzaken tegen Jenny Jones, het verhaal over de politieke val van Rod Blagojevich en de zaak over Amadou Diallo, een ongewapende Afrikaanse immigrant die 41 keer is geraakt door politiekogels in New York City.


The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms’te per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.

Welke film of serie op Netflix ga jij sowieso kijken? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Bettie mei 19, 2020 at 20:25

    The wrong missy vond ik dus echt verschrikkelijk. Ik ben overigens benieuwd naar sweet magnolias, die kwam vandaag op Netflix

  • Leave a Reply