Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 19 2020

Nu het prachtige zonnige weer deze week ver te zoeken is, is het tijd voor Netflix! Afgelopen week heeft Netflix 28 nieuwe titels toegevoegd. Een aantal nieuwe seizoenen en een paar mooie filmtitels.


Restaurants on the Edge (seizoen 2)
Drie voedings- en designexperts reizen de wereld rond en laten slechtlopende restaurants met de mooiste uitzichten herleven door ze te koppelen aan lokale cultuur.


Dead to Me (seizoen 2)
Na de droevige en gewelddadige dood van haar man Jeff, is Jen verbittert en boos op de wereld. Wanneer Jen Judy ontmoet die ook een weduwe is, maar niet zo gespannen als Jen, bloeit er al snel een sterke en krachtige vriendschap op tussen hen. Maar als Jen de vriendschap van Judy toestaat om een integraal onderdeel van haar leven te worden, buiten het medeweten van Jen, verbergt Judy een duister en schokkend geheim.


The Eddy (seizoen 1)
We volgen voormalig jazzpianist Elliot Udo als eigenaar van The Eddy, een worstelende jazzclub in de buitenwijken van Parijs. Wanneer hij erachter komt dat zijn zakenpartner Farid zich met verkeerde zaakjes bezighoudt, komen er verschillende geheimen boven water. Enkele van die geheimen hebben ook betrekking op de vrouw van Farid en de dochter van Elliot.


Valeria (seizoen 1)
Valeria is een schrijfster in een crisis, zowel voor haar romans als voor haar man en de emotionele afstand tussen hen. Ze zoekt haar toevlucht bij haar drie beste vriendinnen: Carmen, Lola en Nerea, die haar steunen tijdens deze moeilijke periode. Valeria en haar vrienden worden ondergedompeld in emoties over liefde, vriendschap, jaloezie, ontrouw, twijfels, gebrek aan liefde, geheimen, werk, zorgen, vreugden en dromen over de toekomst.


Workin’ Moms (4 seizoenen)
De serie volgt de levens van vier vrouwen terwijl ze een balans vinden tussen liefde, carrières en ouderschap. In elkaar treffen ze ondersteuning en uitdaging, ook als het leven tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis, een kans op een grote baan, een post-partumdepressie of een ongeplande zwangerschap betreft – ze confronteren zowel het goede als het slechte met een fijne houding en humor. De onbevreesde Kate heeft haar gebreken en moet keuzes maken over lastige kwesties die haar thuis of het leven betreffen. Ze rekent op haar beste vriendin Anne, een ‘no-nonsense’ psychiater en moeder van twee kinderen. De charmante en onvoorspelbare Frankie fleurt elk duister moment op terwijl ze worstelt met haar eigen instabiliteit en relatieproblemen. Ten slot is er de lieve meid Jenny, die in het verleden bij een studentenclub voor vrouwen zat. Samen confronteren de vriendinnen de realiteit van wat het inhoudt een werkende moeder te zijn.

Whitestar
Whitestar gaat over de bijzondere relatie tussen Megan en het onhandelbare dressuurpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Megan om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Megan en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

The Guernsey Literary Society
Boekenlovers opgelet! In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog besluit journaliste Juliet te schrijven over een boekenclub die op het Kanaaleiland Guernsey is gevormd. Aangekomen op het eiland krijgt ze al snel een speciale band met de inwoners.

12 Strong
Een Special Forces team is vlak na de aanslagen op 11 september naar Afghanistan gestuurd om de Taliban te bestrijden. In samenwerking met een krijgsheer van de Noordelijke Alliantie proberen ze hun doel te bewerkstelligen.

Tag
Elk jaar spelen vijf vrienden een maand lang het spelletje ‘Tag’ met de kreet: “Jij bent hem!”. Dit jaar valt het spel samen met de bruiloft van hun enige onverslagen speler. Echter, hij weet dat ze komen en is voorbereid.

Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met ‘Becoming’.

After the Wedding
Isabel is een jonge vrouw die een weeshuis in India runt en een mysterieuze donatie krijgt van iemand uit de Verenigde Staten. Ze reist vervolgens naar de Verenigde Staten om deze multimiljonair, Theresa genaamd, te ontmoeten.

Naar welke titels op Netflix ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply