Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 13 2020

Netflix heeft afgelopen week 32 nieuwe titels toegevoegd, waaronder een aantal nieuwe seizoenen van series! Kijk snel mee welke titels zijn toegevoegd.


Suits (seizoen 7)
Suits volgt de vroegtijdige schoolverlater Mike Ross, die per ongeluk een baan krijgt bij een van de beste advocaten van New York, Harvey Specter. Ze vormen al snel een winnend team met Mike zijn rauwe talent en fotografische geheugen.Mike zorgt ervoor dat Harvey zich weer herinnert waarom hij de advocatuur in gegaan is.


Ozark (seizoen 3)
Financieel adviseur Marty Byrde vormt met zijn vrouw Wendy en hun twee tienerkinderen, een ogenschijnlijk doorsnee gezin. Ze leiden een ‘normaal’ leven in Chicago met één kleine uitzondering: zijn belangrijkste klant is het grootste drugskartel van Mexico. Wanneer het kartel ontdekt dat Marty’s zakenpartner geld wegsluist, moet hij noodgedwongen met zijn gezin naar Ozark verhuizen om het bedrijf daar voort te zetten en het drugsgeld terug te verdienen. In Ozark stuit hij op de nodige weerstand van de lokale drugsdealer en een criminele familie, geleid door hun 19 jarige nichtje, dat uit is op zijn geld. Ondertussen houdt een vastberaden FBI-agent hem met argusogen in de gaten.


The Decline
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep ‘survivalists’ bitter verdeeld. Er ontstaat ware paniek. De catastrofe waarmee ze geconfronteerd worden hadden ze absoluut niet verwacht. Hierdoor belanden de deelnemers in een wreed gevecht waarbij ze strijden om hun leven.


Uncorked
Gevoed door zijn liefde voor wijn, neemt Elia deel aan een opleiding om een meestersommelier te worden, een elite-aanduiding die alleen wordt gegeven aan een handvol mensen die in staat zijn dit notoir moeilijke examen te halen. Het is een droom die de verwachtingen van zijn vader, Louis, teniet doet, die erop staat dat Elia het populaire barbecuerestaurant van Memphis overneemt, dat sinds de oprichting van vader op zoon is doorgegeven. Elia worstelt met de eisen van school en een nieuwe relatie, terwijl Louis worstelt met de gevoelens van zijn zoon die het familiebedrijf afwijst.


La Marca del Demonio
Professor Cecilia brengt een vreemd boek mee naar huis. Haar twee dochters, Camila en Fernanda, openen het eeuwenoude boek. Daardoor komen er demonen vrij en komt het leven van Camila in gevaar. Tomás, een priester met een heroïneverslaving, probeert haar te helpen. Hij krijgt hulp van Karl, een duiveluitdrijver die als kind bezeten was.


There’s Something in the Water
Deze documentaire onderzoekt de onrechtvaardigheden en milieuschade veroorzaakt door ecologisch racisme in Nova Scotia. Dat is een provincie in Canada waar vrouwen met Afrikaanse roots vechten om hun gemeenschappen, hun land en hun toekomst te beschermen. Een van de vrouwen geeft een rondleiding langs de huishoudens in haar geboorteplaats, waar iedereen getroffen is door kanker.


Black Lightning (seizoen 3)
Jefferson Pierce is een man die een geheim met zich meedraagt. Als vader van twee dochters en directeur van een middelbare school, die ook fungeert als een veilige haven voor jongeren in een wijk in New Orleans die overspoeld wordt door bendegeweld, is hij een held voor zijn gemeenschap. Negen jaar geleden was Pierce een andere held. Begaafd met de bovenmenselijke kracht om elektriciteit te gebruiken en te beheersen, gebruikte hij die krachten om de straten van zijn geboortestad veilig te houden als de gemaskerde burgerwacht Black Lightning. Echter, na het zien van de gevolgen van de schade die zijn alter ego zijn gezin toebracht, liet hij zijn Super Hero-dagen achter zich en vestigde hij zich als een schooldirecteur en een vader. Bijna tien jaar later liggen de dagen van misdaadbestrijding van Pierce lang achter hem, maar als criminaliteit en corruptie zich als een lopend vuurtje verspreiden, keert Black Lightning terug.


Unorthodox (seizoen 1)
Esther Shapiro is een jonge vrouw die is opgegroeid in een ultra-orthodoxe gemeenschap in de wijk Williamsburg in Brooklyn. Op een dag besluit ze haar hechte geloofsgemeenschap en haar gearrangeerde huwelijk achter te laten en vertrekt naar Berlijn om haar doel na te streven om een klassieke muzikant te worden. Maar al snel wordt ze achtervolgd door haar verleden.


Overcomer
Het leven verandert voor coach John Harrison wanneer zijn dromen in verband met zijn basketbalteam van de middelbare school en het nationaal kampioenschap worden verpletterd onder het gewicht van onverwacht nieuws. De grootste fabriek wordt gesloten en honderden gezinnen verlaten de stad. John vraagt zich af hoe hij en zijn gezin een onzekere toekomst tegemoet moeten gaan.

Naar welke titels ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply