Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 12 2020

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Nu je waarschijnlijk meer tijd thuis spendeert, zetten we de leukste titels die op Netflix verschenen zijn afgelopen week voor je op een rijtje.

Angel Has Fallen

Mike is benoemd tot hoofd van de Secret Service. Maar wanneer er een aanslag op de Amerikaanse President wordt gepleegd, is Banning de hoofdverdachte.

Vampires (seizoen 1)

Een Parijse tiener, half mens, half vampier, worstelt met haar nieuwe krachten en familieproblemen terwijl ze wordt achtervolgd door een geheime vampiergemeenschap.

She (seizoen 1)

Een undercovermissie om een drugsbende te ontmaskeren wordt de weg naar emancipatie voor een verlegen agente wanneer zij de kracht van haar seksualiteit ontdekt.

Self Made: Inspired by the life of Madam C.J. Walker

Een arme Afro-Amerikaanse wasvrouw bouwt een ​​schoonheidsimperium op en wordt de eerste vrouwelijke selfmade miljonair. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

The Letter for the King (seizoen 1)

Een jonge schildknaap krijgt te maken met oude profetieën, magische krachten en wispelturige metgezellen op een epische queeste om zijn koninkrijk te redden.

The English Game (seizoen 1)

Twee 19e-eeuwse voetballers uit verschillende sociale klassen kampen met professionele en persoonlijke onrust om het spel – en Engeland – voor altijd te veranderen.

Dare Me (seizoen 1)

Relaties sneuvelen en verhoudingen veranderen als een kille, nieuwe coach het schoolcheerleaderteam overneemt, waar Beth en haar toegewijde BFF, Addy, de scepter zwaaien.

John Wick 3 – Parabellum

John heeft een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en huurmoordenaars achter zich aan. Hij is excommunicado verklaard na het doden van een lid van de internationale moordenaarsgilde The High Table.

Ik heb afgelopen weekend al Angel Has Fallen gekeken! John Wick 3 gaat ook op de lijst en ik ben ook wel heel benieuwd naar Dare Me, The English Game, The Letter for the King en Self Made: Inspired by the life of Madam C.J. Walker. 

Welke film of serie ga jij sowieso kijken op Netflix?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply