Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 11 2020

Netflix heeft afgelopen week 29 nieuwe titels toegevoegd! Tijd voor een avondje (dagje, weekje) Netflixen? Kom maar op! En het fijnste? Extra veel series! Lekker bingewatchen dus, nu we door het coronavirus genoodzaakt zijn om veel tijd thuis door te brengen.

Élite (seizoen 3)
Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Secret in Their Eyes
Een hecht team van FBI onderzoekers, Ray (Chiwetel Ejiofor) en Jess (Julia Roberts), raakt verscheurd wanneer ze ontdekken dat de tienerdochter van Jess op brute en onverklaarbare wijze is vermoord. Dertien jaar later, na iedere dag obsessief op zoek te zijn naar de ongrijpbare moordenaar, heeft Ray eindelijk een nieuw spoor ontdekt waarvan hij zeker is dat hij de zaak kan oplossen. Niemand is echter voorbereid op hetgeen dat vervolgens zal gaan gebeuren.

The Valhalla Murders (seizoen 1)
Arnar, een rechercheur uit Oslo met een pijnlijk verleden, gaat tegen zijn zin in van Kopenhagen naar Reykjavik om een zaak van de eerste IJslandse seriemoordenaar te helpen onderzoeken. Het betreft een brute reeks moorden waarbij oudere mannen op een gruwelijke manier zijn misbruikt en afgeslacht. Aangekomen in IJsland, wordt Arnar gekoppeld aan senior inspecteur Kata, die niet blij is met zijn betrokkenheid. De moorden lijken in eerste instantie niet veel gemeen te hebben met elkaar, maar dan ontdekt het duo dat de moorden verband houden met een verlaten weeshuis voor jongens, Valhalla. En in Valhalla vonden 35 jaar geleden verschrikkelijke misdrijven plaats…

Bloodride (seizoen 1)
In deze horror-anthologieserie gaan de gedoemde passagiers aan boord van een spookachtige bus op reis naar een gruwelijke, onbekende bestemming. Een reis naar het onbekende met diverse wendingen, mysteries, absurditeiten en morbide humor. Elke aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een eigen reeks aan personages en een onvoorspelbaar universum. Het enige dat ze delen is de proloog waar we ons op een mysterieuze bus bevinden die door een verlaten landschap rijdt.

Lost Girls
Wanneer haar dochter Shannan vermist wordt gaat Mari Gilbert uit New York op onderzoek uit. In de bossen doet ze een gruwelijke ontdekking wanneer ze op de lichamen van andere meisjes stuit. Deze blijken zich te hebben opgehouden in de seksindustrie en zijn vermoord door de seriemoordenaar die Long Island onveilig maakt.

Life of the Party
Deanna is langdurig een toegewijde huisvrouw geweest. Wanneer ze gedumpt wordt door haar man, besluit ze haar vaardigheden bij te spijkeren. Ze schrijft zich in op een middelbare school, maar komt in dezelfde klas als haar dochter, die daar minder blij mee is. Desalniettemin heeft Deanna, die zichzelf Dee Rock noemt, het leven op de campus omarmd.

On My Block (seizoen 3)
In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan. Samen vinden ze hun weg door de triomfen en de pijn van het leven.

Dirty Money (seizoen 2)
Van wurgleningen tot auto’s waarmee is gesjoemeld vanwege uitstoottests: ‘Dirty Money’ onderzoekt schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven. Besproken en getoond wordt er hoe mensen zich lieten leiden door vooruitzichten van macht, geld of andere vormen van hebzucht. De gevolgen van hun handelen waren vaak niet duidelijk of niet belangrijk genoeg voor de betrokkenen.

Welke titels ga jij bekijken op Netflix?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply