Netflix

Deze titels voegt Netflix toe in week 10 2020

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Afgelopen week voegde Netflix niet heel veel nieuwe titels toe, maar er staan wel een aantal pareltjes tussen, waaronder de film Room.


Memento
Leonard zijn geheugen is beschadigd na een poging in te grijpen bij de moord van z’n vrouw. Leonard is uit op wraak, maar door z’n slechte geheugen kan hij alleen functioneren door het maken van aantekeningen, tatoeages en polaroid foto’s.


Guilty
Wanneer een rokkenjager op de universiteit wordt beschuldigd van verkrachting door een studente die niet zo populair is, gaat zijn vriendin op zoek naar de waarheid.


Room
De 5-jarige Jack wordt liefhebbend opgevoed door zijn ‘Ma’. Net als elke goede moeder probeert Ma haar zoon op een normale manier, veilig groot te brengen. Maar hun leven is allesbehalve normaal: ze zitten opgesloten in een kamer van 3 bij 3 meter, zonder ramen. Als Jack steeds nieuwsgieriger wordt naar zijn situatie verzinnen ze een plan om te ontsnappen.


Jonas
Jonas wordt door een turbulent verleden achtervolgd. Hij denkt terug aan de relatie die hij als tiener had met de impulsieve, getikte, maar onweerstaanbare Nathan.


Spenser Confidential
Spenser, een ex-agent en ex-gevangene, werkt samen met beginnend vechter Hawk om een ​​sinister complot rond de dood van twee politieagenten in Boston te ontrafelen.


Mission: Impossible – Fallout
Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team racen tegen de klok. Tijdens hun avontuur dreigt er gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Ook wordt Hunt gekweld door keuzes uit zijn verleden.


The Protector (S03)
Een jongeman in het huidige Istanbul ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Hij gaat op een missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand.

Verder verschenen er weer nieuwe afleveringen van Better Call Saul en Riverdale. Ik ga sowieso Room nog een keer kijken, wat een goede film is dat zeg!

Lees ook: Waarom ik een haat-liefde verhouding heb met Riverdale.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply