Netflix

Deze titels voegde Netflix toe in week 18 2020

Een nieuwe week en dat betekent: 51 nieuwe titels op Netflix! We trappen mei goed af met de toevoeging van Modern Family, nieuwe Netflix-series en een aantal hele leuke films!

Ocean’s Eleven
Binnen 24 uur na zijn voorwaardelijke vrijlating is Danny Ocean al bezig met zijn volgende plan: het stelen van meer dan 150 miljoen dollar van drie casino’s.

All Day and Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.

Modern Family (8 seizoenen)
YES! 8 seizoenen van Modern Family staan op Netflix. Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

Run All Night
Jimmy Conlon (Liam Neeson – Taken), een huurmoordenaar uit Brooklyn die ooit bekend stond als The Gravedigger, voelt zich helemaal uitgeblust. Als boezemvriend van maffiabaas Shawn Maguire (Ed Harris), wordt de nu 55-jarige Jimmy niet alleen achtervolgd door de zonden uit zijn verleden, maar ook door een verbeten rechercheur die hem al 30 jaar op de hielen zit. Tegenwoordig zoekt hij soelaas in de drank, maar wanneer zijn vervreemde zoon Mike plots een doelwit blijkt, moet Jimmy kiezen tussen zijn misdaadfamilie en de echte familie die hij eeuwen geleden in de steek heeft gelaten. Is het redden van zijn zoon wellicht de boetedoening voor zijn misdadige leven? In het nauw gedreven en zonder vangnet heeft hij exact één nacht de tijd om de knoop door te hakken… Regisseur Jaume Collet-Serra werkte al eerder met Liam Neeson samen in de vliegtuigthriller Non-Stop.

Blended
In deze romantische reiskomedie komen twee alleenstaande ouders, Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore), na een verschrikkelijke blind date, overeen dat ze elkaar nooit ofte nimmer meer willen zien. Helaas beslist het noodlot daar anders over en belanden ze, met hun respectieve families (en kinderen), in dezelfde suite van een vakantieoord dat gespecialiseerd is in Afrikaanse safari’s. Omdat ontsnappen onmogelijk is, moeten de twee er dan maar het beste van zien te maken. Als het zo goed klikt tussen hun kinderen, zit er voor henzelf dan echt geen kans in?

Closer
De levens van Daniel, Alice, Anna en Larry worden op een bijna onmogelijke manier met elkaar verbonden. Een verhaal over liefde, passie, eenzaamheid en bedrog.


Blood Diamond
Nadat Afrikaanse rebellen de visser Solomon Vandy bij zijn vrouw en kinderen weghalen, wordt hij gedwongen te werken in de diamantvelden van Sierra Leone, waar hij met gevaar voor eigen leven een bijzondere edelsteen verbergt. Smokkelaar Danny Archer ziet in de diamant die Solomon heeft verborgen zijn uitweg uit Afrika, een ontsnapping aan de spiraal van geweld en corruptie. Danny wil weten waar Solomon de diamant heeft verborgen, in ruil voor de hereniging met diens familie. Ondertussen probeert idealistische Amerikaanse journaliste Maddy Bowen via Danny de waarheid achter conflictdiamanten te ontdekken. Met Maddy’s hulp beginnen Danny en Solomon aan een gevaarlijke tocht.


Hollywood (seizoen 1)
In het naoorlogse Hollywood is een groep ambitieuze acteurs en regisseurs tot bijna alles bereid om hun showbizzdromen waar te maken.


The Half of it
Ellie Chu is slim en zit krap bij kas. Als ze voor geld een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of op hetzelfde meisje vallen.


Into the Night
Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.


Bad Teacher
Als een berekende en grofgebekte lerares wordt gedumpt door haar rijke vriendje, zet ze haar zinnen op een knappe vervangende leraar.


Dangerous Lies
Een rijke oudere man laat bij zijn overlijden zijn erfenis na aan zijn nieuwe verzorgster. Ze raakt verward in een ingewikkeld kluwen van wantrouwen, bedrog en moord.


Summertime (seizoen 1)
Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië. Gebaseerd op de boeken van Federico Moccia.


Never Have I Ever (seizoen 1)
Na een traumatisch jaar wil een Indisch-Amerikaanse tiener populair zijn in plaats van een paria. Maar vrienden, familie en gevoelens gaan het haar niet makkelijk maken.

Welke films of series ga jij komende tijd sowieso kijken op Netflix?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly mei 4, 2020 at 19:42

    Dangerous Lies vond ik leuk! 🙂

    • Reply Tedje mei 8, 2020 at 16:28

      Ah, die vond ik juist erg tegenvallen!

    Leave a Reply