Netflix

Deze titels voegde Netflix toe in week 17 2020

Deze week was het even wat rustiger op Netflix! Er werden in week 17 ‘maar’ 26 nieuwe titels toegevoegd. Wij zetten zoals iedere week de leukste films en series op een rijtje.

Gevoel voor tumor

Bij een jongeman in de de bloei van zijn leven wordt lymfeklierkanker geconstateerd. Hij verandert van een ambitieuze geneeskundestudent in een vechtende patiënt.

El Silencio del Pantano

Terwijl een succesvolle misdaadschrijver voor zijn nieuwe boek onderzoek doet naar corruptie, vervaagt zijn grens tussen fictie en realiteit.

Circus of Books

Een aardig Joods stel runde decennialang Circus of Books, een pornowinkel en epicentrum voor de homo’s van LA. Hun dochter legt als regisseuse hun leven en de tijd vast.

Domino

Christian is een politieagent uit Kopenhagen die gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn voormalige partner, gepleegd door een mysterieuze man genaamd Imran.

Extraction

De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.

After Life (seizoen 2)

Een schrijver voor een krant probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij verandert in een norse man om zo de mensen die hem willen helpen op een afstand te houden.

Ask 101 (seizoen 1)

Terwijl vier buitenbeentjes en een modelleerling proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach, vinden ze vriendschap, liefde en de moed om zichzelf te zijn.

In deze duistere comedy probeert een rijke matriarch de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen.

La Casa de las Flores (seizoen 3)

In deze duistere comedy probeert een rijke matriarch de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen.


Coronavirus, Explained
In 2020 veranderde de wereld. In Wuhan, de hoofdstad van de Chinese provincie Hubei, duikt eind 2019 een nieuwe besmettelijke ziekte op. Het krijgt de naam COVID-19 en wordt veroorzaakt door een nieuw coronavirus. Het verspreidt zich binnen drie maanden naar andere delen van de wereld, en vanaf 11 maart 2020 is er officieel sprake van een wereldwijde pandemie. Deze serie onderzoekt de coronapandemie, de pogingen om deze te bestrijden en manieren om de mentale schade te beperken.

Welke titels ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply