popcorn
Netflix

Deze titels voegde Netflix toe in week 15 2020

Netflix voegt 45 nieuwe titels toe! Onder andere de extra aflevering van Tiger King! Naar welke titels kijk jij uit?


Tiger King (extra aflevering)
Joe Exotic is een eigenzinnige countryzanger en tevens eigenaar van een park voor katachtigen in de staat Oklahoma. Charismatisch maar misplaatst, Joe en een ongelooflijke cast van personages, waaronder drugsbaronnen, oplichters en sekteleiders, delen allemaal een passie voor grote katachtige en de status en aandacht die hun gevaarlijke menageries vergaren. Maar de zaken nemen een duistere wending wanneer Carole Baskin, een dierenactivist en eigenaar van een groot kattenreservaat, dreigt om zijn bedrijf stop te zetten. Hieruit ontstaat een rivaliteit die uiteindelijk leidt tot Joe’s arrestatie.


Code 8
In de toekomst heeft vier procent van de wereldbevolking bovennatuurlijke krachten. Deze personen worden echter niet als helden gezien, maar leven in armoede en worden zorgvuldig bewaakt door de overheid. Connor Reed is één van hen, en kan nauwelijks de medische kosten voor zijn moeder betalen. Hij wordt door ene Garrett aangesproken om een centje bij te verdienen in de criminele onderwereld.


Out of Africa
Gebaseerd op het leven van de Deense schrijfster Karen Blixen, die een plantage opricht in Kenia. Haar gecompliceerde leven wordt beheerst door haar overspelige echtgenoot, haar ware liefde Denys, problemen op de plantage en het onderwijzen van de lokale bevolking.


Accepted
Geen universiteit wilde ze hebben, dus Bartleby en zijn vrienden vertellen hun ouders dat ze zijn toegelaten op een universiteit die ze zelf verzonnen hebben.


Love. Wedding. Repeat
Jack probeert ervoor te zorgen dat zijn jongere zus de perfecte trouwdag heeft. Maar hij zal moeten omgaan met een boze ex-vriendin, een ongenode gast met een geheim en een kalmeringsmiddel. Daarnaast wordt hij onverwacht herenigd met het meisje van zijn dromen, Dina. Als hij hierin slaagt, ligt er voor Jack wellicht ook een mooi einde in het verschiet. Er ontvouwen zich verschillende versies van dezelfde bruiloft, elk met een eigen afloop.


The Secret Life of Pets
Wanneer de bewoners gaan werken, komen hun huisdieren samen. Ze hangen wat rond en wisselen gênante verhalen uit over hun eigenaars. Aan het hoofd van de groep staat de pientere terriër Max. Zijn positie komt in gevaar wanneer zijn bazin thuiskomt met de slordige straathond Duke. Al gauw belanden de twee op straat. Daar ontdekken ze het gemene plan van het schattige konijn Snowball. Hij leidt een groep huisdieren die wraak wil nemen op de baasjes, die de dieren hebben achtergelaten. Ondanks hun verschillen, zullen Max en Duke moeten samenwerken om daar een stokje voor te steken.


Jason Bourne
Jason Bourne, de meest gevaarlijke voormalig CIA-agent, komt opnieuw tevoorschijn uit de schaduw, nadat hij van Nicky Parson nieuwe informatie krijgt over zijn mysterieuze verleden. De CIA ontdekt het lek en jaagt Bourne en Parson op.

Babe
Deze film van Chris Noonan waarin het biggetje Babe probeert een plekje te veroveren op de boerderij en kampioen schapenhoeden wil worden, stal de harten van het publiek.

The Breakfast Club
De atleet, de nerd, de crimineel, de prinses en de mafkees doorbreken de sociale barrières van high school als ze moeten overblijven op zaterdag.

Bring it on: in it to win it
Carson wil ervoor zorgen dat haar team wint en gaat het gevecht aan met haar rivale wanneer ze allebei achter dezelfde jongen aan zitten.

Bring it on: fight to the finish
Nadat haar moeder opnieuw is getrouwd, gaat Lina in het rijke Malibu wonen, waar ze de taak op zich neemt om het cheerleadingteam weer nieuw leven in te blazen.

Bring it on: all or nothing
Cheerleader Britney wil dat haar team zich plaatst voor Rihanna’s video maar als haar plan mislukt, moet ze snel te werk gaan om het recht te zetten.

Bring it on again
Als deze meisjes worden geweigerd door het cheerleadingteam vormen ze er zelf een in deze amusante sequel van de originele hit.

American Pie: American Wedding
Jim en Michelle uit ‘American Pie’ gaan trouwen – tijd voor een feestje dus!

American Pie: Reunion
De vier losbandige vrienden van American Pie keren terug naar East Great Falls om tijdens de tienjarige schoolreünie allerlei herinneringen op te halen.

Naar welke titels kijk jij uit?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply