Netflix

Deze titels heeft Netflix toegevoegd in week 30 en 31 2020

In de afgelopen twee weken heeft Netflix 61 nieuwe titels toegevoegd! De films en series waar wij naar uitkijken hebben wij op een rijtje voor je neergezet. Welke ga jij kijken?

Groeten van Gerri

Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het corona-virus, gaat scheikunde leraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed.

Duplicity

Niets en niemand is te vertrouwen in de ogen van voormalig FBI-agente Claire en ex-MI6 spion Ray. Toch storten ze zich in een geheime relatie terwijl ze voor rivaliserende bedrijven werken die allebei een innovatief nieuw product ontwikkelen. Werk en privé raken verstrengeld en Claire en Ray twijfelen plotseling aan elkaars loyaliteit en die van hun bazen.

Interstellar

In de nabije toekomst is de Aarde verwoest door droogte en hongersnood. De voedselschaarste en klimaatveranderingen hebben de mens gedwongen om het hogerop te gaan zoeken en wanneer wetenschappers een scheur in het tijd-ruimtecontinuüm ontdekken, krijgt de mensheid een unieke herkansing. Maar daarvoor moet een groepje ontdekkingsreizigers een tocht ondernemen die hen buiten de grenzen van onze zonnestelsel brengt, op zoek naar een planeet waar leven mogelijk is. De bemanning van de Endurance scheept in voor een interstellaire reis naar het onbekende. Coop, piloot van het ruimteschip, staat voor een dilemma: zijn kinderen terugzien of de toekomst van het menselijke ras.

American Sniper

Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn wapenbroeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en krijgt hij al snel de bijnaam ‘Legend’. Ook achter de vijandelijke linie groeit zijn reputatie. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen. Eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat hij de oorlog niet kan achterlaten.

American History X

Een neonazi komt in de gevangenis voor moord. Als hij eruit komt heeft hij zijn leven gebeterd. Maar kan hij voorkomen dat zijn jongere broer in zijn voetsporen treedt?

Vis a Vis (seizoen 5)

Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving.

The Umbrella Academy (seizoen 2)

Een ontspoorde familie van superhelden komt samen om de mysterieuze dood van hun vader, de dreiging van de apocalyps en nog veel meer op te lossen.

Good Girls (seizoen 3)

Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen.

The Kissing Booth 2

De universiteitskeuzes worden duidelijk en Elle is bezig met haar langeafstandrelatie met Noah, de veranderende band met Lee en haar gevoelens voor een nieuwe klasgenoot.

The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story

Documentaire met zeldzame beelden en openhartige interviews over de even toevallige als vruchtbare samenwerking tussen de rockband Queen en podiumbeest Adam Lambert.

Streetfood: Latin America (seizoen 1)

In deze levendige docuserie vertellen Latijns-Amerikaanse chefs hun verhalen en geven ze hun heerlijke gerechten de smaak van traditie en innovatie.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly augustus 3, 2020 at 18:06

    The Kissing Booth 2 was zó leuk!

  • Leave a Reply