Netflix

Deze titels heeft Netflix toegevoegd in week 29 2020

Netflix heeft afgelopen week 23 nieuwe titels toegevoegd. Waaronder het nieuwe seizoen van Suits! De leukste titels hebben wij voor jou op een rijtje gezet, lees snel verder.


Suits (seizoen 8)
Suits volgt de vroegtijdige schoolverlater Mike Ross, die per ongeluk een baan krijgt bij een van de beste advocaten van New York, Harvey Specter. Ze vormen al snel een winnend team met Mike zijn rauwe talent en fotografische geheugen.Mike zorgt ervoor dat Harvey zich weer herinnert waarom hij de advocatuur in gegaan is.


Dicte (3 seizoenen)
Dicte is een Deens dramaserie van de zender TV2. De serie ging in première op 7 januari 2013. Dicte is een misdaadjournaliste die na haar scheiding met haar tienerdochter van Kopenhagen terugkeert naar haar Deense geboortestad Aarhus. Daar probeert Dicte om te gaan met liefde, vriendschappen en spoken uit het verleden. Samen met haar hartsvriendinnen en rechercheur Wagner raakt ze ongewild betrokken bij intense criminele zaken.


Boca A Boca (seizoen 1)
Op een school in een landelijke, afgelegen gemeenschap van veehouders raken gezinnen in paniek als er een mysterieuze uitbraak ontstaat van een besmettelijke infectie onder tieners na een illegaal dansfeest. De infectie blijkt dodelijk te zijn en te worden overgedragen middels kussen. Een aantal studenten proberen de oorsprong van de infectie te achterhalen.


Cursed (seizoen 1)
Nimue is een tiener met een mysterieus geschenk. Nadat haar moeder is overleden, gaat Nimue samen met een jonge huurling genaamd Arthur op zoek naar de magiër Merlin en een oud zwaard. De toekomstige Vrouwe van het Meer wordt een symbool van moed en rebellie tegen de angstaanjagende Rode Paladijnen en hun medeplichtige Koning Uther.

Bruno

De Oscargenomineerde Golden Globe-winnaar Sacha Baron Cohen (Borat, Da Ali G Show en Talladega Nights) trekt in deze schandaalverwekkende billenkletser werkelijk alle registers open als zijn alter ego Brüno, een homofiele fashionista/tv-reporter uit Oostenrijk, die zichzelf, zonder enige zelfkennis, profileert als “de stem van de Oostenrijkse jongerentelevisie”. Brüno is de presentator van het drukst bekeken laatavondprogramma over mode in alle Duitssprekende landen, minus Duitsland. Brüno’s missie? De grootste Oostenrijkse celeb worden sinds Hitler.Zijn strategie? De wereldbol afschuimen op zoek naar roem en liefde.

Flight

In deze nieuwe intrigerende film van regisseur Robert Zemeckis speelt Academy Award winnaar Denzel Washington Whip Whitaker, een piloot die een spectaculaire noodlanding moet maken. Door het vliegtuig veilig te landen redt hij de levens van vrijwel alle passagiers. Whip wordt onthaald als een ware held, maar na verloop van tijd ontstaan er steeds meer vragen over wat er echt is gebeurd aan boord van het vliegtuig…

Cinderella Pop

Een sterk onafhankelijke tiener-dj die teleurgesteld is in de liefde, is vastbesloten om haar eigen weg te volgen, totdat een popster voor haar geweldige mix valt.

Welke titels wil jij sowieso kijken op Netflix?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply