Netflix

Deze titels heeft Netflix toegevoegd in week 28 2020

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! In week 27 werden er héél veel nieuwe titels toegevoegd: 105 stuks maar liefst. Deze week zijn dat er wat minder: 21 titels. We zetten de leukste voor je op een rij!


Patriots Day

De agent Tommy is betrokken bij de beveiliging van de Boston marathon als er plots twee explosieven afgaan. Terwijl hulpverleners de slachtoffers bijstaan begint voor Tommy en zijn collega’s een race tegen de klok om de daders op te sporen.


All Stars

Zeven vrienden verliezen zich al vijftien jaar iedere zondag op een koude grasmat in hun gemeenschappelijke liefde: voetbal. Ondanks al het plezier dat ze beleven, gaat hun leven buiten het veld een steeds belangrijkere rol spelen. De verschillen tussen de vrienden worden gaandeweg groter. In de dagen voor en tijdens hun historische 500ste wedstrijd leren de jongens elkaar, de waarde van hun vriendschap en vooral zichzelf kennen.


Down to Earth with Zac Efron (seizoen 1)

In deze reisserie trekt acteur Zac Efron met wellnessexpert Darin Olien de wereld rond, op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven.


De Twaalf (seizoen 1)

Twaalf juryleden, elk met hun eigen problemen, moeten beslissen over het lot van een vrouw die ervan wordt beschuldigd haar beste vriendin en dochter te hebben vermoord.


Step Up: All In

In dit vervolg op de streetdanceserie Step Up komen de rivalen bijeen in Las Vegas voor de ultieme danswedstrijd, met onder anderen de kampioenen uit de vorige films.

Welke film of serie ga jij sowieso kijken op Netflix? 

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.