Netflix

Deze titels heeft Netflix toegevoegd in week 27 2020

Goed nieuws afgelopen week, want er zijn maar liefst 105 nieuwe titels aan Netflix toegevoegd! Wij zetten, net als iedere week, de nieuwe films en series van Netflix weer op een rijtje.

Back to the Future I en II

In dit klassieke scifi-avontuur van regisseur Robert Zemeckis tovert het excentrieke genie Doc Emmett Brown (Christopher Lloyd) een DeLorean om tot een teletijdmachine waarmee hij zijn jonge vriend Marty McFly (Michael J. Fox) per ongeluk dertig jaar in de tijd terugstuurt. Terwijl Marty vastzit in de jaren ’50, verstoort hij onbewust de lotsbestemming van zijn ouders en zet hij een tijdschokkende kettingreactie in gang die zijn toekomst uitwist en hem voor eeuwig vastzet in het verleden! De enige manier waarop hij naar 1985 kan terugkeren is door ervoor te zorgen dat zijn vader en moeder opnieuw verliefd op elkaar worden.

Snow White and the Huntsman

De Evil Queen is jaloers op Snow White vanwege haar schoonheid en huurt de Huntsman in om haar te vermoorden. De Evil Queen weet echter niet dat Snow White in het geheim in de leer gaat bij de Huntsman om zichzelf te kunnen verdedigen.

Pitch Perfect

De rebelse Beca wordt gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect.

How To Lose A Guy In 10 Days

Een speler wedt met zijn collega’s dat hij een vrouw in tien dagen verliefd op hem kan laten worden. Maar hij wedt op de verkeerde: een schrijfster met een eigen agenda.

Gladiator

Een Romeinse generaal die de troonopvolger is van de overleden keizer, wordt ter dood veroordeeld door de machtswellustige zoon van de overleden heerser.

Catch me if you can

Frank W. Abagnale Jr. doet zich met succes voor als piloot, advocaat en arts – en dat alles voor zijn 21ste verjaardag!

Grease

John Travolta versterkte zijn positie als de meest veelzijdige en magnetische filmpersoonlijkheid van het decennium in deze filmversie van de geweldige hitmusical Grease. Olivia Newton-John maakte haar Amerikaanse filmdebuut als Sandy, het naïeve vriendinnetje van Travolta. De indrukwekkende bijrollen zijn te beschouwen als een ‘who’s who’ in deze belangrijke musical over de fantastische jaren ’50. Grease is niet alleen een nostalgische kijk op een simpelere tijd – het is ook een energiek en opwindend muzikaal eerbewijs aan de tijd van de rock ’n roll.

Little Woman

Vier zussen en hun moeder gaan om met de ups en downs van het leven tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog nadat hun vader hen heeft verlaten om mee te vechten.

Charlie and the Chocolate Factory

In Tim Burtons verfilming van het klassieke kinderboek, wint Sjakie één van de vijf Gouden Toegangskaarten en hij wordt rondgeleid door Willy Wonka’s chocoladefabriek.

RED

‘Red’ vertelt het verhaal van Frank Moses, een voormalig CIA agent, die nu een rustig leven leidt. Totdat op een dag een hightech huurmoordenaarsteam opduikt dat hem wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer bij elkaar in een ultieme poging te overleven.

Hachi: A Dogs Tale

Als zijn baasje sterft, wacht de trouwe hond Hachiko elke dag bij het station voor meer dan tien jaar omdat hij daar altijd zijn baasje begroette.

Ted

Als kind mocht John één wens doen, waarmee hij zijn teddybeer Ted tot leven liet komen. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. John’s vriendin Lori vindt echter dat het tijd is dat John volwassen wordt.

Cable Girls (seizoen 6)

In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.

Desperados

Nadat ze dronken een pijnlijke e-mail verzendt, gaat de romantische Wes met haar beste vriendinnen naar Mexico om de mail te wissen voordat haar nieuwe liefde deze leest.

Along Came Polly

Nadat zijn vrouw hem heeft gedumpt tijdens hun huwelijksreis, ontmoet de nerveuze Reuben een jeugdvriendin, die hem leert om meer plezier in het leven te hebben.

Escape From Alcatraz

Alcatraz was notoir moeilijk om uit te ontsnappen; slechts een man speelde het klaar en daarop is deze thriller gebaseerd.

Forgetting Sarah Marshall

Romantische komedie waarin Peter op Hawaï onverwachts zijn ex, televisiester Sarah Marshall, en haar nieuwe vriend tegenkomt.

Een hele lijst met geweldig leuke films en series op Netflix! Welke ga jij sowieso kijken?

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.