Netflix

Deze titels heeft Netflix toegevoegd in week 26 2020

Een rustig Netflix-weekje. Met ‘maar’ 18 nieuwe titels erbij, is er geen groot overzicht. Toch zitten er een paar fantastische titels tussen, die wij voor je uitlichten. Kijk snel mee!


Escape from Pretoria
Tim Jenkin en Stephen Lee zijn blanke Zuid-Afrikanen en activisten die tegen de apartheid strijden. Ze worden gevangengenomen omdat ze namens het Afrikaans Nationaal Congres werken en naar de beruchte en zwaarbeveiligde gevangenis van Pretoria gebracht. Daar komen ze in contact met de activist Denis Goldberg en plannen ze een ontsnapping.

DARK (seizoen 3)
Dark is een familiesaga met een bovennatuurlijke twist. Dark is gesitueerd in een Duitse stad waar de verdwijning van twee jonge kinderen de relaties blootleggen van vier families. Terwijl de families op zoek zijn naar de kinderen, helpen ze elkaar om naar antwoorden te vissen. Wat ze zich niet konden indenken is dat het mysterie in verband staat met andere geheimen binnen het dorp.


Home Game
Deze docuserie brengt unieke en gevaarlijke traditionele sporten van over de hele wereld in beeld, evenals de gemeenschappen en culturen waarin ze floreren.


Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
Lars en Sigrit zijn een ambitieus muzikaal duo uit IJsland. Wanneer ze de kans van hun leven krijgen om hun land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, hebben ze eindelijk de mogelijkheid om te bewijzen dat alle dromen het waard zijn om voor te vechten. Natuurlijk lukt dat niet zonder slag of stoot…


Athlete A
Deze documentaire gaat over de gymnastes in de VS die werden misbruikt door sportarts Larry Nassar. Deze sportarts werd veroordeeld voor het misbruiken van zeker 350 vrouwen. In de documentaire komen verschillende vrouwen aan het woord die hun ervaringen delen met de man die lange tijd als teamarts fungeerde. Ook wordt er licht geschenen op de doofpot waarin alle eerste tekenen van deze gruwelijkheden verdwenen. Dit alles aan de hand van onderzoeken door krant de IndyStar.


La La Land
Het verhaal volgt Sebastian en Mia, die nader tot elkaar komen doordat ze een gemeenschappelijk verlangen hebben om datgene te doen waar ze van houden. Maar wanneer het succes op de loer ligt, worden ze geconfronteerd met enkele keuzes die hun liefdesrelatie op het spel zet en waarbij hun gekoesterde dromen dreigen verscheurd te worden.

24 (9 seizoenen)
24 draait om Jack Bauer en zijn werk bij de Counter Terrorist Unit (CTU), een fictieve Amerikaanse antiterreurorganisatie. Het doel van CTU is om terroristen in de gaten te houden, alsmede het opsporen van terroristencellen en deze te vernietigen.

Welke titels ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply