Netflix

Deze titels heeft Netflix toegevoegd in week 25 2020

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Net als iedere week zetten we weer de leukste nieuwe titels op Netflix voor je op een rijtje.

The Sinner (seizoen 3)

Rechercheur Harry Ambrose moet een tragisch auto-ongeluk in Dorchester onderzoeken en er ondertussen achterkomen wat de aanstaande vader Jamie verbergt.

Hugo

Hugo vertelt het verhaal van een weesjongetje dat stiekem in een treinstation in Parijs woont. Hij ontdekt dat er een mysterieus verband bestaat tussen het overlijden van zijn vader, zijn humeurige buurman, de eigenaar van de speelgoedwinkel en een hartvormige slot waarvoor geen sleutel lijkt te bestaan. Samen met een excentriek meisje probeert hij het geheimzinnige raadsel op te lossen.

Antz

Een leuk avontuur met prachtige visuele effecten. Het leven is geen makkie voor werkmier die stiekem hoopt om een afspraakje te maken met zijn droommier, Prinses Bala.

Coronavirus explained (S01E03)

In 2020 veranderde de wereld. Deze serie onderzoekt de coronapandemie, de pogingen om deze te bestrijden en manieren om de mentale schade te beperken.

Project Gio

Een YouTube-ster wiens ouders op vakantie zijn, moet blijven posten alsof er niets aan de hand is en tegelijk het nieuwe huis repareren na een uit de hand gelopen feest.

The Politician (seizoen 2)

Payton weet al van kinds af aan dat hij president zal worden. Maar eerst moet hij door het verraderlijkste politieke landschap navigeren: de middelbare school.

Feel the Beat

April heeft het niet gemaakt op Broadway en keert terug naar haar thuisstad. Met tegenzin gaat ze een zonderlinge groep jonge dansers trainen voor een wedstrijd.

Babies (seizoen 2)

Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby’s tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.

Welke titels ga jij sowieso kijken op Netflix? 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply