Netflix

Deze titels heeft Netflix toegevoegd in week 24 2020

Afgelopen week heeft Netflix maar liefst 27 titels toegevoegd! Waaronder een aantal nieuwe (toffe!) seizoenen van series. Tijd om te bingewatchen!


Bridget Jones’s Baby
Na haar break-up met Mark Darcy is Bridget in de veertig en opnieuw single. Ze besluit zich te focussen op haar baan en vrienden. Maar dan ontmoet ze de onweerstaanbare Jack. Geheel ongepland, blijkt ze in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie de vader is.


Trolls
Stap een kleurige en wonderlijke wereld binnen vol met hilarische en onvergetelijke wezens. De altijd blije trollen willen alleen maar dansen en zingen, maar ze zijn ook het favoriete hapje van de altijd humeurige Bergens. Poppy is een vrolijke en naïeve trol, terwijl haar overbezorgde en achterdochtige soortgenoot Branch de enige trol is die niet zingt, danst of knuffelt. Branch is altijd voorbereid op het ergste, maar als Poppy wordt geconfronteerd met haar grootste uitdaging ooit, ontdekt ook zij dat niet alle problemen opgelost kunnen worden met een liedje, een dansje en een knuffel.


Marcella (seizoen 3)
Marcella Backland keert terug naar de Metropolitan moordzaken afdeling, na een twaalfjarige carrière-stop. Marcella is een rechercheur ergens achterin de dertig die haar glansrijke baan opgaf om te trouwen en haar leven te wijden aan een gezin. Maar na het abrupte einde van haar huwelijk, met de liefde van haar leven Jason, en de vervreemding van haar dertienjarige dochter en tienjarige zoon, gaat Marcella weer aan het werk, terwijl ze probeert te begrijpen wat er nu gebeurt in haar leven.


Alexa & Katie (4 seizoenen)
De levenslange beste vriendinnen Alexa en Katie kijken reikhalzend uit naar de start van hun eerste jaar op de middelbare school. De twee vriendinnen krijgen echter te maken met een crisis wanneer Alexa ontdekt dat ze kanker heeft en begint met de behandeling van de ziekte. Als gevolg hiervan voelen ze zich buitengesloten op een moment dat datgene wat er toe doet het belangrijkste is. De meisjes proberen alle problemen te overwinnen die de middelbare school lijkt te veroorzaken tijdens de behandeling van de kanker.


The Woods (seizoen 1)
Twintig jaar geleden kreeg de familie Copeland te maken met een gruwelijke situatie in de bossen rondom een zomerkamp. Nu is een van de oorspronkelijke slachtoffers van de moorden opnieuw opgedoken – met een andere naam. Hij geeft te kennen dat hij het heeft overleefd. Paul Copeland wordt meegesleurd in de angst van die vreselijke avond. Niet alleen verloor hij zijn zus, hij verloor ook de echte band met zijn ouders vanwege hun verdriet. Terwijl hij de steeds groter wordende mysteries onderzoekt, wordt hij geconfronteerd met harde waarheden over elke persoon van wie hij heeft gehouden.


Lenox Hill (seizoen 1)
Vier artsen in de New Yorks befaamde Lenix Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.


Reality Z (seizoen 1)
Een zombie-apocalyps in Rio de Janeiro zorgt ervoor dat deelnemers en producenten van een realityshow genaamd Olimpo gevangen komen te zitten in een tv-studio. Tijdens een eliminatieavond van de show wordt de studio een schuilplaats voor degenen die redding zoeken in de stad, waar waanzin en horror beginnen te regeren. In de studio krijgen ze echter niet alleen te maken met vleesetende hordes.


Curon (seizoen 1)
Anna is net teruggekeerd naar Curon, haar geboorteplaats, samen met haar tiener-tweeling, Mauro en Daria. Wanneer Anna op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten de jongens op zoek gaan naar de geheimen achter de ogenschijnlijke rustige stad en oog in oog te staan ​​met een kant van hun familie die ze nog nooit eerder hebben gezien. Ze zullen ontdekken dat je aan je verleden kunt ontsnappen, maar niet aan jezelf.

Naar welke titel kijk jij uit op Netflix?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Nicole juni 17, 2020 at 10:52

    Leuke tips! Ik ben vooral erg benieuwd naar Marcella. Deze week eens mee beginnen. 🙂

  • Leave a Reply