Netflix

Deze superleuke serie staat vanaf nú op Netflix!

Het werd begin deze maand al aangekondigd, en wij waren zó blij. Maar goed, de datum moest nog komen. En daar is de serie dan. Vanaf nu kun je hem bingewatchen op Netflix, want alle zes seizoenen staan online!

Glee!!

Wie heeft de serie vroeger ook gekeken? Dit jaar is het tien (omg, ja, echt) jaar geleden dat Glee is uitgekomen. In 2015 kwam er een einde aan de serie. Nu kun je alles weer opnieuw bekijken! Wij zijn ieder geval weer erg benieuwd. Zullen we alle afleveringen nog herkennen? Is het nog steeds net zo leuk als vroeger, of valt het nu ineens heel erg tegen?
Oh, en het beste gedeelte: alle nummers weer meezingen. YES!

Waar gaat Glee over?
Het verhaal in Glee draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, een koor beginnen op hun school. Dit is de fictieve William McKinley High School in Lima (Ohio). Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medestudenten en enkele leerkrachten.

Ga jij Glee kijken op Netflix?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Netflix heeft meer dan 70 titels toegevoegd juli 1, 2019 at 20:52

    […] tegen de vooroordelen van hun medestudenten en enkele leerkrachten. OMG! Jeugdsentiment! Wij gaan Glee sowieso helemaal weer […]

  • Leave a Reply