Netflix

Deze 5 series wil ik nog zien op Netflix


Hoewel ik een tijdje terug mijn twijfels had bij Netflix, is dat nu volledig weg. De series die ze tegenwoordig uitbrengen zijn zo ontzettend goed. Helaas heb ik niet zó veel tijd dat ik de series heb kunnen kijken die op mijn lijstje staan. Welke raad jij mij aan uit mijn lijst?

La Casa de Papel

Over deze serie heb ik zo veel goede dingen gehoord, dat ik hem eigenlijk direct op mijn lijstje heb gezet. Het enige wat mij tegenstaat is dat de serie niet in het Engels is. Ik heb vaak wat moeite met series waarvan ik de taal niet goed kan verstaan. Maar misschien valt het ook wel weer erg mee bij deze serie. Zou jij hem mij aanraden? Of heb jij hem al gezien?

Elementary

Dit soort series vind ik altijd erg leuk om te kijken! Ik ben wel fan van detectives. Groot voordeel vind ik ook dat deze series al vijf seizoenen heeft! Lekker achter elkaar doorkijken dus als de tijd ervoor is. Heb jij deze serie al gezien?

The Killing

Nog zo’n serie als hierboven. Vooral dat duistere randje dat eraan zit trekt mij heel erg. Het lijkt wel een beetje op een van de thrillers die ik onlangs heb gelezen en daarom viel mijn ook dan ook direct op deze serie. Hij staat nu al een paar maanden op mijn lijstje, maar ik ben er nog steeds niet aan toe gekomen.

La Mante

Vrouwen die seriemoordenaars zijn, vind ik al erg interessant. Die hoor je niet vaak. Als het er dan ook nog eens over gaat een seriemoordenaar die andere moorden moet gaan oplossen wekt dat mijn interesse. Het klinkt zo bizar, dat het volgens mij erg goed is. Heb jij deze serie al gezien?

Sherlock

Stiekem schaam ik mij zelfs een beetje dat ik deze serie nog nooit heb gezien. Want volgens -werkelijk iedereen- in mijn omgeving is het een SUPER GOEDE serie. Ik moet hier gewoon echt een keer aan beginnen, maar het feit dat een aflevering zo lang duurt ga ik er vaak niet echt voor zitten. Ik ben een echte serie-kijker en mijn kijkvermogen ligt soms gewoon op maximaal 45 minuten. Hoewel ik makkelijk een film kan kijken als hij echt goed is, merk ik dat ik hem dan vaak tussendoor toch even op pauze zet. (Hoe gek klinkt dit voor de film liefhebbers?)

Welke series moet ik volgens jou echt gaan zien?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Annemieke mei 10, 2018 at 21:16

    La Casa de Papel moet je zeker kijken! Ik was eerst ook huiverig omdat het een Spaanstalige serie is, maar na drie minuten ben je eraan gewend en zit je er helemaal in.

  • Reply Marieke mei 11, 2018 at 13:28

    Elementary vind ik zo’n super goede serie! Maar hij is nog leuker als je ook Sherlock gezien hebt, ook omdat het natuurlijk een spin-off is van die serie. The Killing heb ik op mijn eigen lijstje gezet, net als La Casa de Papel. Die klinken allebei enorm goed!

  • Leave a Reply