Netflix

Deze series kun jij samen met je vriend kijken op Netflix #2


Deel één was een succes, daarom komt deel twee er natuurlijk ook aan. Netflix met je vriend samen kijken is natuurlijk veel gezelliger. Déze series zijn zowel leuk voor mannen als vrouwen.


Homeland

Homeland is een ontzettend spannende serie. Het verhaal gaat over de CIA en is verrassend goed op de actualiteit gebaseerd. Een beetje creepy daardoor misschien ook wel. Als je begint bij seizoen 1, zul je bijvoorbeeld nog veel van Al Qaida zien. Een ontzettend spannende serie waar ik samen met mijn vriend doorheen ben gevlogen!

Sense8

Dit is vooral een aanrader van Yara. Ik ben er zelf nog niet aan begonnen, maar twijfel steeds meer of ik dat niet ook gewoon moet gaan doen. De serie speelt zich af over veel verschillende personages. Het is in het begin even inkomen, doordat je echt door moet hebben wie wie is, maar als je daar eenmaal in zit, weet je niet hoe snel je door moet blijven kijken.

Ozark

Ozark is een vrij nieuwe serie op Netflix en ook al aardig populair. Wij zijn nog niet zo ver dat ik er een echt oordeel over kan gaan geven, maar tot nu toe zijn wij erg enthousiast over deze serie! Een beetje spanning én leuke acteurs.

Designated Survivor

Een man die niet zo veel af weet van de politiek, laat staan een president zou worden… wordt de president van Amerika. In het begin vond ik de serie een beetje mwah. De hele verhaallijn vond ik wat vaag. Een paar afleveringen verder zaten wij er echter helemaal in. Zeker weten een aanrader! (Enneeee.. bekijk vooral ook het stuk waar Amsterdam voorkomt)

The Killing

Het moet wel een beetje je smaak zijn, zo’n serie met allemaal moorden. Hier valt het in ieder geval erg goed in de smaak en het fijne eraan is ook dat er 4 seizoenen op Netflix staan. Heerlijk doorkijken dus.

Welke van deze series kijk jij al met je partner samen op Netflix?

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.