Netflix

Deze series kun jij samen met je vriend kijken op Netflix #1


Zelf een serie kijken is natuurlijk hartstikke leuk. Maar het is ook erg leuk om een serie samen met je vriend te kijken. Soms kan dit nogal lastig zijn, als jij helemaal gek bent van Pretty Little Liars is het ergens wel logisch dat je vriend dat niet zo ziet zitten. Tegelijkertijd vind jij lang niet elke serie leuk die hij kijkt. Een goed moment om hier een tussenweg in te vinden dus!

New Girl

Op het eerste gezicht lijkt het alsof dit een echte meidenserie is. Dat is het stiekem ook wel ergens. Toch komt er ontzettend veel mannenhumor in voor, waardoor jouw vriend deze serie sowieso ook leuk gaat vinden! Enne, de combinatie met genoeg knappe mannen én vrouwen is voor jullie beide leuk natuurlijk.

Sherlock

Eigenlijk zijn dit gewoon korte films (afleveringen duren 1,5 uur!), alleen dan een heleboel! Sherlock is ontzettend spannend om te zien. Als jullie beide houden van een beetje spanning in films én een beetje mysterieus maar vooral heerlijk onvoorspelbaar, dan is Sherlock echt iets voor jullie.

House of cards

Een serie die je ook wel ergens moet liggen. House of Cards gaat natuurlijk over de politiek in Amerika, maar ook als je daar niet helemaal in geïnteresseerd bent, kan het een leuke serie voor jou zijn. Wel gaat hij iets trager en is hij iets serieuzer dan de meeste series. Toch is het zeker weten een must see. Het is niet voor niets een van de populairste series ter wereld.

Dexter

Dexter is een serie die al is afgelopen (jammer!), maar dat is tegelijkertijd ergens ook weer fijn! Zo kun je samen met je vriend de hele serie in één keer afkijken zonder te hoeven wachten op een nieuw seizoen. Dexter gaat over een seriemoordenaar en is echt enorm spannend. Soms wat te langdradig, maar het is zeker een serie die je samen met je vriend kan gaan kijken. Dexter heeft 8 seizoenen en je kunt er daarom een lange tijd mee vooruit!

Suits

Hoewel sommige kijkers na een tijdje zijn afgehaakt, schijnt het nieuwste seizoen echt ge-wel-dig te zijn. Suits gaat over de advocatenwereld in New York en is een heerlijk vermaak om naar te kijken. Op Netflix staan ondertussen 5 seizoenen.

Modern family

Als je een serie zoekt waarbij je écht niet hoeft na te denken, dan is Modern Family echt iets voor jullie. Zet je gedachten lekker op nul en bekijk deze serie. De afleveringen zijn vrij kort en daarom kijkt het ook zo gemakkelijk weg. Seizoen 7 staat er ondertussen op en wij kunnen niet wachten tot Netflix ook besluit om seizoen 8 erop te zetten.

Dit was deel één, er zijn natuurlijk nog veel meer goede series op Netflix om samen met je vriend te kijken! Welke van deze series kijk jij al?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Tamara D juli 27, 2017 at 07:58

    El Chapo, Narcos, Prison Break, House of cards dat zijn de series die we samen keken/kijken. New girl, modern family zijn echt geen series voor mijn vriend haha die kijk ik lekker alleen.

  • Reply Linda juli 27, 2017 at 20:34

    Elementary, keken wij samen, Z Nation… bovenstaande -behalve Dexter- kijk ik nog niet eens lol

  • Leave a Reply