TV-series

Deze series kijkt Tedje momenteel

Series. Ik ben er verslingerd aan. Is het niet op Netflix, dan is het wel via de Ziggo box. Wist je dat je daar ook series op kunt kijken?! 

via GIPHY

Grey’s Anatomy

Deze spuit elf is ook maar eens begonnen aan de hitserie Grey’s Anatomy. Ik ben momenteel bij seizoen 3 en ik heb nog zoveel afleveringen te gaan, wat een heerlijk vooruitzicht! Alleen het feit dat ik nog zoveel afleveringen met Patrick – McDreamy – Dempsey te gaan heb, maakt me al blij! Ik kijk deze serie via de Ziggo box. Als je een abonnement via Ziggo hebt, kun je daar namelijk films en series op kijken! Helemaal gratis! Voor bijvoorbeeld Game of Thrones moet je wel extra betalen (daar heb je geloof ik een ander abonnement voor nodig), maar Grey’s Anatomy is dus gratis. Ik heb nog heel wat seizoenen te goed, al las ik een poosje terug dat volgens Ellen Pompeo (de hoofdrolspeelster) het einde van de serie wel in zicht is.

via GIPHY

Riverdale

Yes, ik volg de serie Riverdale op Netflix nog steeds op de voet! Ik heb er een beetje een haat-liefde-verhouding mee, maar toch blijf ik maar kijken. Soms is het spannend, soms denk ik: waarom kijk ik dit? Het is zo nep! Maar het is bovendien gewoon veertig minuten nergens aan denken. En ik moet zeggen dat ik wel gecharmeerd ben van het Glee-gehalte dat ze proberen te bereiken met de liedjes. Love it!

via GIPHY

Homeland

Samen met mijn vriend ben ik bezig met Homeland. We zijn ergens in seizoen 5, mega spannend! Er staan 6 seizoenen op Netflix en het zevende seizoen wordt momenteel uitgezonden op televisie. Echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een spannende serie.

via GIPHY

Black Mirror

Heel sporadisch kijken mijn vriend en ik een aflevering Black Mirror op Netflix. En dat is eigenlijk hartstikke prima. Dit is geen serie om te bingewatchen. Het zijn toch allemaal losstaande afleveringen, dus je hoeft niks te volgen. Wij kijken de afleveringen dan ook niet op volgorde, maar op tijd. Soms zit er wel eens een lange aflevering tussen (van een uur en een kwartier bijvoorbeeld). Als we daar geen zin in hebben, zoeken we een kortere aflevering op. Ideaal!

via GIPHY

Modern Family 

Modern Family is een hele fijne serie als je zin hebt om een korte serie te kijken. Voor mij geen serie om te bingewatchen, maar gewoon om af en toe een aflevering van 20 minuten te kijken. We zitten nu in seizoen 8 en dat is dan ook gelijk het laatste seizoen dat op Netflix staat. Ik ben benieuwd wanneer seizoen 9 wordt toegevoegd!

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.