Tips

Deze reading challenges moet je uitproberen komend jaar!

photo-1445311429009-0b7e0cff714a
2017 staat voor de deur! Afgelopen jaar hebben wij vooral de normale reading challenge gedaan. Zo veel mogelijk boeken lezen! In het nieuwe jaar is het dan ook tijd voor iets nieuws. Ik ging op zoek naar verschillende soorten reading challenges om te doen.


Deze is super leuk voor docenten om te doen!


Deze zou voor iedereen goed te doen moeten zijn!


Deze is voor de grote lezers onder ons!!


Bingo’s zag je afgelopen jaar steeds vaker. Waarom niet doorgaan in 2017?


Ook deze bingo vind ik erg leuk en vooral origineel!

Ik krijg direct zin om te beginnen aan deze reading challenges! Welke ga jij uitproberen?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Marleen december 29, 2016 at 18:36

  Ik heb een reading challenge samen met mijn beste vriendin opgezet! Echt leuk om allerlei opdrachtjes te bedenken en daarbij boeken te zoeken! Kan niet wachten om ook daadwerkelijk de boeken te gaan lezen!

 • Reply Madelon december 31, 2016 at 15:41

  Ik ga dit jaar niet teveel challenges doen, al zitten hier wel een paar hele leuke ideeen tussen!
  Ik doe dit jaar de ‘gewone’ reading challenge om het zo maar te zeggen en ik heb zoals de afgelopen jaren weer een Nederlandse Boekenbingo gemaakt die ik ga invullen ­čśÇ

 • Reply Esther januari 8, 2017 at 17:50

  Die van thebreadsandacat is tof!

 • Leave a Reply