Binnenkort,  Nieuws

Deze nieuwtjes van afgelopen week mag je niet missen!

Nieuws over Game of Thrones, Prison Break en Flikken Maastricht. Wij zetten alles voor je op een rijtje, zodat je weer helemaal bij bent over het laatste nieuws in entertainment land. 

Laatste seizoen Game of Thrones

Slecht nieuws voor alle Game of Thrones fans. Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones zal in 2019 worden uitgezonden. Dat heeft HBO, die de serie uitzendt, donderdag bekendgemaakt. Dat het achtste seizoen het laatste zou zijn was al bekend, maar het was nog niet duidelijk of de serie in 2018 of in 2019 op televisie te zien zou zijn. Seizoen 8 zal slechts 6 afleveringen hebben. 

Nieuw seizoen Prison Break

Goed nieuws voor alle fans van Prison Break. Er lijkt namelijk toch een nieuw seizoen van Prison Break te komen. Dat heeft Michael Thorn gezegd, de entertainmentbaas van FOX. Ze zouden op dit moment al nieuwe afleveringen van Prison Break aan het maken zijn. Vorig jaar keerde de serie na 8 jaar terug met seizoen 5. Toen werd er gezegd dat het bij één nieuw seizoen zou blijven.

Begindatum Flikken Maastricht seizoen 12

Het nieuwe en twaalfde seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 2 maart te zien op NPO 1. In de trailer, die afgelopen week is gelanceerd, zijn in ieder geval Victor Reinier en Carly Wijs weer te zien.

Wordt Netflix gekocht door Apple?

De geruchten gaan ineens dat Apple Netflix wil kopen. Analisten bekeken welke partijen in aanmerking komen in 2018 en Netflix zou de grootste kans hebben om overgenomen te worden door het tech-bedrijf. De tijd zal ons leren of het écht gaat gebeuren, we houden je op de hoogte!

Nieuwe trailer Fifty Shades Freed

Heb jij de nieuwste trailer van Fifty Shades Freed al gezien? Die werd afgelopen week gereleased. Bekijk de trailer hierboven. De film is vanaf 8 februari in de bioscoop te zien.

 

 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.