Nieuws

Deze nieuwtjes over films en series mag je niet missen

Iedere week gebeuren er weer een heleboel dingen op het gebied van series, boeken en films. Ook deze week zetten we deze nieuwtjes weer op een rij, zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes! 

Trailer Everything Everything

Afgelopen week verscheen de trailer van de film Everything, Everything, gebaseerd op het boek Alles wat je lief is van Nicola Yoon. De eerste indruk? Looking good! Wij zijn heel erg benieuwd! En het feit dat het liedje Runnin’ van Beyoncé te horen is, is al héél veelbelovend. Everything Everything draait 29 juni in de bioscoop.

Penoza stopt na seizoen 5

Seizoen 5 van Penoza wordt definitief het laatste seizoen. De serie wordt vanaf september uitgezonden op NPO 3. Maar goed nieuws voor Penoza-liefhebbers, want na seizoen 5 komt er ook nog een speelfilm! Daarmee willen ze de serie gedenkwaardig afsluiten.

The Big Bang Theory krijgt nog 2 seizoenen

Goed nieuws voor mensen die graag The Big Bang Theory kijken: er komen namelijk een 11e en 12e seizoen aan! Lang was het de vraag of er nieuwe seizoenen zouden komen, omdat de contracten met de acteurs afliepen.

Stranger Things krijgt 4 of 5 seizoenen

Komend jaar is hitserie Stranger Things weer terug op Netflix met seizoen 2. De makers hebben bekendgemaakt dat ze 4 of 5 seizoenen gaan maken en dat ze willen stoppen op het hoogtepunt van de serie.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Naomi februari 20, 2017 at 11:22

    Ik vond het boek everything everything niet super leuk, maar de film ziet er goed uit!

    x

  • Reply Esther februari 20, 2017 at 13:56

    Ik ben zo benieuwd naar het 2de seizoen van Stranger Things! <3

  • Leave a Reply