Films, Nieuws

Deze nieuwtjes in filmwereld mag je niet missen!

Fifty Shades Darker

Er komen weer veel nieuwe films aan in 2017 en afgelopen week zijn een heleboel trailers gelanceerd van deze films. Hoog tijd om deze aan jullie te laten zien, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de recente trailers en nieuwtjes op filmgebied! 

Eerste trailer Fast & the Furious 8

13 april 2017 is Fast & the Furious 8 te zien in de Nederlandse bioscopen en de nieuwe trailer is nét verschenen! “Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden.”

Tweede trailer Fifty Shades Darker

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker. De tweede trailer is onlangs verschenen, check hem hierboven! Ik heb mijn kaarten voor de Ladies Night al gereserveerd…. De film draait vanaf 9 februari 2017 in de bioscoop!

Trailer Spider-Man: Homecoming

Marvel-fans opgelet! Komende zomer (6 juli 2017) draait Spider-Man: Homecoming in de bioscoop en afgelopen week verscheen de trailer. We kunnen niet wachten! “Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.”

Officiële teaser trailer Baywatch

We weten al een tijdje dat Baywatch eraan zit te komen, maar nu is de eerste teaser trailer verschenen! Zac Efron heeft een grote rol in de film en eerlijk? Dat vinden wij natuurlijk totáál niet vervelend. Baywatch draait vanaf 11 mei in de bioscoop, maar hierboven krijg je alvast een voorproefje van de film gebaseerd op de bekende serie.

Critic’s Choice Awards uitslagen

Tijdens de uitreiking van de Critic’s Choice Awards is Ryan Reynolds gekozen tot entertainer van het jaar. De film Deadpool, waarin Reynolds de hoofdrol speelt, werd uitgeroepen tot beste komedie van het jaar. En terecht, dat is echt een hele leuke film! Natalie Portman kreeg de prijs voor beste actrice voor haar hoofdrol in de film Jackie. De prijs voor beste film ging naar La La Land met Ryan Gosling en Emma Stone.

Photocredit 50 Shades Darker: © Universal Pictures 

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Anne - Ditisanne.nl december 12, 2016 at 15:13

  Mooi overzicht, al zit er nog niet echt iets tussen waar ik graag heen wil.
  Het verbaast me dat er een deel twee komt van Fifty Shades; deel 1 was volgens mij in no-time uit de bios verdwenen!

 • Reply Madelon december 12, 2016 at 22:21

  Dat Zac Efron in Baywatch mee doet vind ik inderdaad geen enkel probleem. Zeg nou eerlijk… dat lichaam…

 • Reply Esther december 15, 2016 at 20:05

  Er zit voor mij niet zo heel veel bij. 🙁

 • Leave a Reply

  Social Media  Follow on Bloglovin