Films, Netflix

Deze kerstfilms komen in 2019 op Netflix

Bij het lezen van deze kop denk je vast: ‘kerst, nu al?’. Ja, nu ál! Het is dichterbij dan je denkt (sorry, not sorry) en met het weer van momenteel in Nederland, lijkt het echt al bijna kerst. In 2019 komen er natuurlijk ook weer nieuwe kerstfilms op Netflix! Wij kunnen niet wachten. Vandaag vertel ik je welke.

Kerstfilms op Netflix in 2019

A Christmas Prince: The Royal Baby

Voor de mensen die al langer kerstfilms kijken op Netflix komt A Christmas Prince je vast bekend voor. The Royal Baby wordt namelijk de derde film in de reeks. Het is kerst in Aldovia en er is een royal baby op komst. Dit zorgt voor nieuwe wapenstilstanden, maar dit lijkt niet heel soepel te verlopen. De vrede wordt namelijk in gevaar gebracht.

Klaus

Netflix komt dit jaar ook met een geanimeerde kerstfilm. Een jonge postbode raakt bevriend met een teruggetrokken speelgoedmaker in dit geanimeerde verhaal over de Kerstman van een van de makers van ‘Verschrikkelijke Ikke’.

The Knight Before Christmas
Vanessa Hudgens hebben we al vaker voorbij zien komen in kerstfilms op Netflix. Dat zal ook het geval zijn in The Knight Before Christmas. De film gaat over een Engelse ridder uit de Middeleeuwen, die door een tovenaar in de moderne tijd belandt.
Christmas in the Wild
Christmas in the Wild is weer een hele andere kerstfilm, die zich afspeelt in Afrika. Deze avonturenfilm gaat over een vrouw die gedumpt wordt door haar man, vlak voor ze op Afrikaanse safari gaan. Ze besluit alleen te gaan en ontmoet daar een olifantenbeschermer.
Home for Christmas (serie)
Deze Scandinavische serie gaat over een vrijgezelle vrouw (Johanne), die klaar is met alle kritiek die ze krijgt vanwege haar single leven. In de 24 dagen voorafgaand aan kerst, gaat ze op zoek naar een man met wie ze de kerst kan doorbrengen.

Kijk jij stiekem al een beetje uit naar de kerst?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Evi augustus 19, 2019 at 09:52

  Ik vind zomer altijd wel leuk, maar stiekem kijk ik toch al een beetje uit aan kerst en de warmte en de gezelligheid die daarmee gepaard gaan. Ik kijk dan zelf ook zoveel kerstfilms dus ben al heel benieuwd naar een aantal van deze lijst. Zelfs te tekenfilms lijken me wel leuk om te zien. Ik kan al niet meer wachten!

 • Reply Bettie augustus 21, 2019 at 12:44

  Ik kijk zo uit naar de herfst maar ook dus naar de winter/kerst. Dit is al een mooi lijstje en ik kan niet wachten om alles te gaan zien.

 • Reply The Knight Before Christmas: een nieuwe Netflix film januari 12, 2020 at 17:25

  […] Lees ook: deze kerstfilms heeft Netflix toegevoegd in 2019. […]

 • Reply Kerstfilms op Netflix in 2020 - de nieuwste films die je moet zien! oktober 9, 2020 at 06:00

  […] Klik hier om de Kerstfilms uit 2019 te bekijken. […]

 • Leave a Reply