Nieuws

Deze geweldige streamingdienst komt in november naar Nederland!

Terwijl wij eerst het idee hadden dat het nog wel even op zich zou laten wachten, is er nu toch echt een datum vastgesteld. Vanaf 12 november is Disney+ beschikbaar!

Disney+ komt naar Nederland

We hebben het natuurlijk over de streamingdienst Disney! De naam van de streamingdienst wordt Disney+ en zal vanaf 12 november beschikbaar zijn in Nederland. Vanaf diezelfde datum is de dienst beschikbaar in de VS en Canada. Langzamerhand gaan ze de dienst uitrollen over de gehele wereld, want het is nog niet overal tegelijkertijd beschikbaar.

De nieuwste films van Avengers en Star Wars zijn straks bijvoorbeeld te bekijken via deze dienst. Ook allerlei ‘originals’ komen op de dienst beschikbaar. Klinkt voor ons als muziek in de oren! En nog mooier: de Lizzie McGuire serie komt erop te staan! Wij kunnen echt niet wachten! Ook alle seizoenen van The Simpsons kun je hierop bekijken.

We hebben begrepen dat er ook een paar nieuwe films en series aankomen. Wat dacht je van de nieuwe Lizzie McGuire serie? Hoe tof is dat, na al die jaren komt er eindelijk een vervolg en komen we erachter hoe het met Lizzie, haar vrienden en familie gaat.

Hoeveel ga je betalen?

Wil je graag een abonnement? Dan ben je per maand €6,99 kwijt. Of je kunt direct een abonnement voor een heel jaar afsluiten kan ook, voor €69,99.

Lees ook: onze eerste ervaring op Disney+

Wat valt er onder Disney?

Nu is de term van de dienst een ontzettend breed begrip. Maar wat valt er nou eigenlijk allemaal onder deze term? 
Denk aan de originele Walt Disney films zelf natuurlijk, ook de films van Pixar, Marvel en Star wars vallen hieronder. Maar wist je dat National Geographic hier ook onder valt? Dit kun je dus allemaal terug zien op de streamingdienst! Super handig, zo kan je niet alleen de leukste film zien ter entertainment maar ook allemaal leerzame documentaires bekijken.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly augustus 19, 2019 at 20:45

    Wat grappig zeg!

  • Reply Bettie augustus 21, 2019 at 12:42

    Ik weet nog niet wat ik hiervan moet vinden. Of het wordt een groot succes of helemaal niets. Ik houd enorm veel van Disney films en Lizzie McGuire is/was gewoon geweldig. Ik denk dat ik het voorlopig nog even alleen bij Netflix houd en kijk waar deze Disney streamingdienst naar toe gaat.

  • Leave a Reply