Disney+ komt in november naar Nederland toe!
Nieuws

Deze geweldige streamingdienst komt in november naar Nederland!

Terwijl wij eerst het idee hadden dat het nog wel even op zich zou laten wachten, is er nu toch echt een datum vastgesteld. Vanaf 12 november is Disney+ beschikbaar!

Disney

We hebben het natuurlijk over de streamingdienst Disney! De naam van de streamingdienst wordt Disney+ en zal vanaf 12 november beschikbaar zijn in Nederland. Vanaf diezelfde datum is de dienst beschikbaar in de VS en Canada.
De nieuwste films van Avengers en Star Wars zijn straks bijvoorbeeld te bekijken via deze dienst. Maar ook de film Aladin bijvoorbeeld! En nog mooier: de Lizzie McGuire serie komt erop te staan! AAH. Wij kunnen echt niet wachten! Ook alle seizoenen van The Simpsons kun je hierop bekijken.

Hoeveel ga je betalen?

Wil je graag een abonnement op Disney+? Dan ben je per maand €6,99 kwijt. Of direct voor een heel jaar afsluiten kan ook, voor €69,99.

Wat valt er onder Disney?


Nu is Disney een ontzettend breed begrip. Maar wat valt er nou eigenlijk allemaal onder Disney? 
Denk aan Disney zelf natuurlijk, ook de films van Pixar, Marvel en Star wars vallen hieronder. Maar wist je dat National Geographic hier ook onder valt? Dit kun je dus allemaal terug zien op de streamingdienst!

Hoe denk jij over Disney+?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly augustus 19, 2019 at 20:45

    Wat grappig zeg!

  • Reply Bettie augustus 21, 2019 at 12:42

    Ik weet nog niet wat ik hiervan moet vinden. Of het wordt een groot succes of helemaal niets. Ik houd enorm veel van Disney films en Lizzie McGuire is/was gewoon geweldig. Ik denk dat ik het voorlopig nog even alleen bij Netflix houd en kijk waar deze Disney streamingdienst naar toe gaat.

  • Leave a Reply