Films

Deze films worden 10 jaar in 2018!


Je zult het niet geloven, maar deze films worden in 2018 10 jaar oud. Tijdens het maken van dit lijstje begon ik mezelf oud te voelen. Van heel veel films had ik helemaal niet het idee dat ze al 10 jaar oud zijn!

The Dark Knight

Als iemand mij had gezegd dat deze film uit 2015 komt, had ik het ook geloofd. 10 jaar geleden alweer, geloof jij het?
The Dark Knight kwam uit op 24 juli 2008.

Radeloos

Bij deze film had ik juist weer het idee dat hij al veel ouder is dan 10 jaar. Gek hoe je gevoel zoiets kan zeggen. Overigens heb ik deze film nog nooit gekeken. Aanrader?
Radeloos kwam uit op 2 oktober 2008.

The Reader

Deze film keek ik een jaar geleden. Voor mijn gevoel was hij veel ouder! Ik had echt het idee dat ik een hele oude film aan het kijken was, terwijl dit helemaal niet het geval is. Overigens vond ik deze film echt erg goed. Een beetje bizar, maar wel goed.
The Reader kwam uit op 10 december 2008. (In Nederland officieel pas in 2009)

Sex and the city: The movie

Toen ik zag dat deze film uit 2008 kwam, kon ik me daar wel bij neerleggen. Volgens mij heb ik deze film zelfs nog in de bioscoop gekeken. Nog steeds blijft dit een geweldige film!
Sex and the City kwam uit op 12 juni 2008.

Oorlogswinter

Oorlogswinter is zo’n film die je kijkt op de middelbare school bij geschiedenis. Daarom geeft het mij altijd zo’n gevoel alsof het een enorm oude film is. Eigenlijk is hij dus pas 10 jaar oud! Wie heeft deze film ook gezien tijdens de geschiedenislessen?
Oorlogswinter kwam uit op 27 november 2008.

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Ik onthoud nooit zo goed welke film van Narnia ik nou heb gezien. Volgens mij heb ik deze wel snel gezien nadat hij uit was gekomen, maar dat dat al 10 jaar terug is had ik echt geen flauw benul van. Heb jij deze ook nog in de bioscoop gezien?
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian kwam uit op 2 juli 2008.

Madagascar: Escape 2 Africa

Dit is zo’n film die ik nog steeds wil zien als hij op tv komt! Wat vind ik de films van Madagaskar leuk zeg. Vooral de pinguĆÆns natuurlijk šŸ™‚
Madagascar: Escape 2 Africa kwam uit op 19 november 2008.

Dunya & Desie

Hoe leuk was deze serie vroeger altijd? Ik kon mij er altijd zo over verbazen dat de verschillen zo groot waren. Maar wat was het leuk dat deze twee meiden gewoon de beste vriendinnen waren.
Dunya & Desie kwam uit op 17 april 2008.

Hancock

Dit is zo’n film die nog steeds regelmatig op tv te zien is, waardoor je echt niet het idee hebt dat hij al 10 jaar oud is. Wow! Ik vind dit echt een heerlijke film voor een vrijdagavond.
Hancock kwam uit op 9 juli 2008.

Mamma Mia!

Nah, is deze film pas 10 jaar oud? Voor mijn gevoel al veel ouder! Dat neemt overigens niet weg dat dit echt een geweldige film is. Echt perfect voor een meidenavondje. Wist je trouwens dat er binnenkort een deel 2 uitkomt van Mamma Mia?
Mamma Mia! kwam uit op 17 juli 2008.

Kung Fu Panda

Nog zo’n leuke film waarvan ik echt niet het idee heb dat hij al 10 jaar oud is dit jaar. Altijd als ik de film kijk zit het liedje nog dĆ”genlang in mijn hoofd. Bij jou ook?
Kung Fu Panda kwam uit op 8 juli 2008.

Welke films heb jij allemaal gezien?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *