Films

Deze films wil ik nog graag zien

Mijn watchlist voor films is enorm lang. Ik wil nog zoveel films zien! Vandaag zet ik op een rijtje welke films ik nog graag wil zien.

Green Book

Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn.

Deze film heeft al een heleboel prijzen in de wacht gesleept en ik hoor alleen maar lovende kritieken, dus ik ben heel benieuwd geworden naar deze film!

Aladdin

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

Disney is goed bezig met alle remakes van de oude, klassieke Disneyfilms. Een slimme zet! Binnenkort komt Aladdin in de bioscoop en ik kan niet wachten om deze te zien! De trailer ziet er veelbelovend uit in ieder geval.

The Lion King

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte.

Hetzelfde verhaal geldt natuurlijk voor The Lion King, misschien wel de mooiste Disneyfilm ooit gemaakt. Ik sta echt te popelen om deze film in de bioscoop te gaan bewonderen. Hij krijgt van mij nu al pluspunten omdat Beyoncé de stem van Nala gaat vertolken…

17 juli in de bioscoop

The Hustle

In de hilarische komedie The Hustle volgen we twee vrouwelijke oplichters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson die elkaar per toeval ontmoeten. De twee vrouwen zijn totaal verschillend.

Films met Anne Hathaway en Rebel Wilson: altijd goed. Nooit films van de bovenste plank, maar wel altijd supervermakelijk. Ideaal voor een ladies night!

Five Feet Apart

Hoe zou liefde voelen als je elkaar niet zou mogen aanraken? Five Feet Apart vertelt het verhaal van Stella (Haley Lu Richardson) en Will (Cole Sprouse), twee jongeren die weigeren om toe te geven aan de hindernissen die hen scheiden.

Na het zien van deze trailer, werd ik wel heel nieuwsgierig! Niet alleen omdat Cole Sprouse (je weet wel, Jughead uit Riverdale) een hoofdrol heeft, maar ook omdat het verhaal me erg ontroerend lijkt.

13 juni in de bioscoop

After

“After your first, life will never be the same”. Wanneer de verlegen Tessa de mysterieuze bad boy Hardin ontmoet, valt ze als een blok voor hem. Ondanks alle waarschuwingen beginnen de twee een relatie. Hardin zet haar wereld op zijn kop, maar wat weet ze eigenlijk van hem?

Na het lezen van alle boeken uit de After-serie van Anna Todd, ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar de film die gebaseerd is op deze boeken.

Once Upon a Time in Hollywood

TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

Een film met Leonardo DiCaprio en Brad Bitt, geregisseerd door Quinten Tarantino? Dat kan niet anders dan een meesterlijke film zijn. Helaas moeten we nog even wachten totdat deze film in de bioscoop komt, maar ik ben nu al heel benieuwd naar Once Upon a Time in Hollywood!

15 augustus in de bioscoop

Welke films wil jij nog graag zien?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kelly juni 9, 2019 at 13:46

  The Hustle wil ik ook nog graag zien! 🙂

 • Reply Bettie juni 11, 2019 at 10:16

  Veel van deze films staan er ook op mijn lijst. Al heb ik Aladdin wel gezien en die was echt zo tof en mooi! Ik hou van Disney.

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com

 • Leave a Reply