bioscoop
Films

Deze films verschijnen in de bioscoop – november

De wintermaanden zijn aangebroken. Het perfecte seizoen om naar de bioscoop te gaan! Wij zetten de leukste films die in november in de bioscoop verschijnen voor je op een rijtje.

Last Christmas

Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen – zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is.

7 november in de bioscoop

The County

Inga en haar man hebben een melkveebedrijf in een klein dorp bij Reykjavik. Net als de boeren uit de buurt zijn ze al jaren lid van de lokale zuivelcoöperatie die echter alles behalve de belangen van de boeren behartigt: via chantage en slinkse regels weten ze hun monopoliepositie te behouden.

7 november in de bioscoop

Doctor Sleep

Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining.

7 november in de bioscoop

Judy

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Toen ze slechts dertien jaar oud was tekende ze al een contract bij een filmstudio en op haar twintigste had ze al verschillende films op haar naam staan én een speciale Oscar ontvangen voor haar beroemde vertolking van Dorothy in The Wizard Of Oz. Maar haar leven was eigenlijk helemaal niet zo rooskleurig.

14 november in de bioscoop

Le Mans ’66

Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale schitteren in Le Mans ‘66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferarri. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto’s van Enzo Ferrari in op de ‘24 uur van Le Mans’ in Frankrijk in 1966.

14 november in de bioscoop

Sorry We Missed You

Sorry We Missed You van Ken Loach (I, Daniel Blake) gaat over de familie Turner, een gezin dat moeilijk rond kan komen in het hedendaagse Engeland.

Om zijn gezin te kunnen onderhouden, investeert vader Ricky in een bestelwagen om als pakketbezorger te kunnen werken, maar de financiële druk blijft groot.

14 november in de bioscoop

Frozen 2

We moesten er even op wachten, maar deze maand verschijnt ‘ie dan eindelijk: Frozen 2! Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.

20 november in de bioscoop

Can You Keep a Secret?

OMG! Hou je mond! van Sophie Kinsella wordt verfilmd! Zoveel zin in! In Sophie Kinsella’s Can you keep A Secret heeft Emma (Alexandra Daddario), zoals alle jonge vrouwen, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega’s. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken en vindt ze haar vriend Conner een beetje op Ken lijken. Die van Barbie en Ken. En dan is er nog Emma’s vliegangst. Hierdoor vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een charmante vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit. Tenminste, Emma dénkt dat het een vreemde is. Want wanneer ze de volgende dag op haar werk komt blijkt de aantrekkelijke onbekende man haar nieuwe baas te zijn, die nu nu al haar meest gênante geheimen weet…

28 november in de bioscoop

Naar welke film in de bioscoop kijk jij uit?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lisa (kindnessreads) november 4, 2019 at 17:03

  Can You keep a secret ziet er zo leuk uit!

 • Reply Judith november 5, 2019 at 16:59

  Ik heb zoveel zin in Last Christmas! Maar ik ga ook zeker even de trailer van ‘Can you keep a secret’ kijken. 🙂

 • Leave a Reply

  Social Media  Follow on Bloglovin