Popcorn
Films

Deze films verschijnen in de bioscoop in juni 2019

Een nieuwe maand en dat betekent: nieuwe films in de bioscoop! Net als iedere maand zetten wij op een rijtje welke films er deze maand in de bioscoop komen.

The Secret Life of Pets 2

Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy.

5 juni in de bioscoop

Tolkien

Tolkien vertelt over de vormende jaren van de befaamde schrijver waarin hij vriendschap, moed en inspiratie vindt bij een groep mede- schrijvers en kunstenaars op school. Samen doorstaan zij liefde en verliezen en wordt de broederschap sterker met de jaren, net als Tolkien’s onstuimige verkering met zijn geliefde Edith Bratt. Maar wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, dreigt de broederschap uit elkaar te vallen. Al deze ervaringen hebben Tolkien geïnspireerd om zijn befaamde verhalen over Midden Aarde te schrijven.

6 juni in de bioscoop

A Dog’s Journey

Sommige vriendschappen zijn voor eeuwig. In A Dogs Journey volgen we hond Bailey die in zijn verschillende hondenlevens de taak op zich heeft genomen om op zijn baasje ‘CJ’ te passen. Van peuter tot volwassen vrouw gaat Bailey met haar mee en zorgt voor haar in de moeilijke en goede tijden.

13 juni in de bioscoop

Toy Story 4

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie.Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

26 juni in de bioscoop

Yesterday

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Doen alsof die nummers van jou zijn en de beste songwriter aller tijden worden!

27 juni in de bioscoop

Booksmart

Twee academische supersterren en beste vrienden beseffen aan de vooravond van hun middelbare schooldiploma dat ze minder hadden moeten werken en meer plezier hadden moeten maken.

27 juni in de bioscoop

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Bettie juni 2, 2019 at 21:35

    Leuke films komen er weer uit. Ik ben benieuwd naar Tolkien en Booksmart.

    Liefs,
    Bettie
    http://www.thewildflowerhippie.com

  • Leave a Reply