Films

Deze films verschijnen er in september 2018 in de bioscoop!

Een nieuwe maand en dat betekent: nieuwe films in de bioscoop! Wij zetten op een rijtje welke films je in september niet mag missen. 

Peppermint

Na ontwaakt te zijn uit een coma na de brute moord op haar echtgenoot en dochter, zint de jonge moeder Riley (Jennifer Garner) op wraak.

6 september in de bioscoop 

Doris

Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland.

20 september in de bioscoop

Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent.

20 september in de bioscoop 

Elvy’s Wereld So Ibiza

Elvy’s Wereld So Ibiza is een zomerse komedie over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet.

26 september in de bioscoop 

The House With a Clock in its Walls

De nieuwe magische film van Amblin studio’s, vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok.

27 september in de bioscoop 

A Simple Favor

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen.

27 september in de bioscoop 

Naar welke film kijk jij uit? 

Bekijk alle films op Pathe

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Anneke september 2, 2018 at 11:28

    Ik hou niet van thrillers, maar een film met Blake Lively kan ik niet weerstaan.

  • Leave a Reply