Films

Deze films verschijnen er in de bioscoop in september 2020

De bioscoop is weer open en er draaien steeds meer films! En dat vinden wij leuk! Deze films verschijnen er in september in de bioscoop.

Love Sarah

Een jonge vrouw wil de droom van haar moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma.

10 september in de bioscoop

Antebellum

De angstaanjagende nieuwe horrorfilm van de producenten van Get Out en Us. Succesvol schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe) zit gevangen in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is…

10 september in de bioscoop

The War with Grandpa

The War With Grandpa is een hilarische komedie in de stijl van Home Alone voor de hele familie met Robert de Niro, Oaks Fegley, Christopher Walken en Uma Thurman.

Wat zou jij doen als je jouw slaapkamer zou moeten afstaan aan niemand minder dan je eigen opa? Dit overkomt de tienjarige Peter (Oaks Fegley) omdat zijn opa Jack (Robert de Niro) noodgedwongen bij de familie intrekt. Peter wil zijn slaapkamer koste wat kost terug en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om zijn opa uit zijn slaapkamer te verdrijven. Dit betekent oorlog, want opa laat niet zomaar met zich sollen en schakelt de hulp van zijn eigen vrienden in. Een race tegen de klok, waarbij alle streken uit de kast worden getrokken. Lukt het Peter om zijn slaapkamer terug te krijgen? The War With Grandpa is een hilarische komedie in de stijl van Home Alone voor de hele familie met Robert de Niro (The Irishman, The Intern), Oaks Fegley, Christopher Walken (Catch me If You Can) en Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction).

16 september in de bioscoop

The Secret: Dare to Dream

De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson (Josh Lucas) aan, die een helpende hand biedt. Met zijn positieve energie lijkt hij precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Wat zij niet weet is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen… The Secret: Dare To Dream is geïnspireerd op het boek wereldwijde fenomeen The Secret van Rhonda Byrne, waarvan wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht.

17 september in de bioscoop

Rogue

Megan Fox (Transformers-franchise) speelt huurling O’Hara in de explosieve actiefilm Rogue. Ze leidt een eskadron soldaten op een gewaagde missie: gijzelaars redden van een stel kidnappers. Als de missie mislukt en het team midden in Afrika strandt, moet O’Hara niet alleen de confrontatie aangaan met een bende rebellen, maar ook met een leeuw.

24 september in de bioscoop

Naar welke film ga jij deze maand?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Luna september 5, 2020 at 21:15

  Voorlopig ga ik naar geen een film, voel me nog niet echt op mijn gemak in de bioscoop. Ik zou wel graag ‘Alles is zoals het had moeten zijn’ willen zien, maar ik wacht wel tot hij op Pathé Thuis staat 🙂

  • Reply Yara september 6, 2020 at 14:00

   Ik moet zeggen dat ik me er ook nog niet heel prettig bij voel. Hopelijk zijn alle leuke, nieuwe, films snel op Pathe thuis of Netflix te vinden, can’t wait 🙂

 • Reply Barbara september 25, 2020 at 16:31

  Naar ‘Shirley’ met Elisabeth Moss. Een film over de bekende horrorschrijfster, maar geen klassieke biopic.

 • Leave a Reply