Films

Deze films kun je offline via Netflix kijken!

netflix-films-downloaden

YAY! Afgelopen week kwam het beste nieuws van Netflix aller tijden: je kunt vanaf nu films en series downloaden op Netflix en later offline terugkijken. Wij zetten voor je op een rijtje welke leuke films je offline via Netflix kunt kijken. 

Hoe krijg je films op Netflix te zien die je kunt downloaden? Open de app op je smartphone of tablet en tap op de drie streepjes links bovenin. Klik vervolgens op Beschikbaar voor downloaden en daar staan alle films die je kunt downloaden en dus later zonder internet terug kunt kijken. Bij Mijn Downloads staan alle films die je hebt gedownload!

I Give it a Year

Nat en Josh zijn gelukkig getrouwd, maar vrienden en familie denken al op de bruiloft dat het huwelijk niet lang stand houdt. Geen geweldige film, maar gewoon fijn om te kijken op een avondje als je niks te doen hebt! Vermakelijk is ‘ie zeker wel!

Did You Hear About The Morgans

Sarah Jessica Parker en Hugh Grant in één film? Die moet je zien! Meryl Morgan en Paul Morgan zijn een succesvol echtpaar uit New York, maar leven apart omdat Paul is vreemdgegaan. Dan zijn ze getuige van een moord en moeten ze ineens met elkaar optrekken. Als dat maar goed gaat… Een hele grappige film, echt een aanrader!

The Rebound

Deze film kan ik blijven kijken, hij is zo leuk! De gescheiden Sandy (Catherine Zeta-Jones) ontmoet de 15 jaar jongere Aram (Justin Bartha) en worden straal verliefd. Een hele vermakelijke film om samen met je vriendinnen te kijken. Ik vind Zeta-Jones in deze film zo leuk!

Knocked Up

Een film met Katherine Heigl? Count me in! Ambitieuze Allison (Heigl) blijkt na een dronken nacht zwanger te zijn van de luie nietsnut Ben. Wat moeten ze nu doen? Een fijne film als je geen zin hebt om je aandacht erbij te houden, erg vermakelijk vond ik hem!

Letters To Juliet

Factchecker Sophie (Amanda Seyfried) gaat met haar verloofde op vakantie naar Verona, maar haar verloofde Victor laat haar steeds in de steek omdat hij op bezoek gaat bij leveranciers voor zijn restaurant. Dan raakt Sophie verwikkeld in het verhaal van Casa di Giulietta. Een heerlijk liefdesverhaal, deze moet je natuurlijk gezien hebben!

Friends With Benefits

Justin Timberlake in een film? YES PLEASE! Friends With Benefits is een film die iedereen waarschijnlijk wel kent, maar daardoor is ‘ie niet minder leuk. Heel fijn om nog een keer te kijken dus!

P.S. I Love You

Als ik alleen al aan deze film denk, moet ik al bijna huilen. Een van de mooiste huilfilms ooit! Hiervoor moet je wel in de mood zijn, anders word je er depressief van, haha.

Made of Honor

Een van mijn favoriete films met Patrick Dempsey (al kan Can’t Buy Me Love hier natuurlijk nooit tegenop!). Een heerlijke zwijmelfilm voor een avondje thuis op de bank. Een echte aanrader wat mij betreft!

It’s a Boy Girl Thing

Ik hou van films met persoonsverwisselingen! It’s a Boy Girl Thing is er weer zo eentje. Een fijne film voor als je vriend een keer weg is en je alleen een film op Netflix kan kijken!

The Ugly Truth

Weer een film met Katherine Heigl, I just love her! En ook Gerard Butler is zeker niet vervelend om naar te kijken. Deze film heb ik denk ik al een stuk of tien keer gezien, hier krijg ik nooit genoeg van!

Bachelorette

Of deze film Bridesmaids kan overtreffen? Dat niet, maar hij komt wel erg dichtbij. Bachelorette is een heerlijke humoristische film waar je gegarandeerd bij moet lachen!

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.