Films

Deze films komen er in de bioscoop in december

De decembermaand is aangebroken en dat betekent: heel veel leuke nieuwe films in de bioscoop! Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Films in december in de bioscoop

All you need is love

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden.

6 december in de bioscoop

Kursk

Het verhaal over de ramp in 2000 met de K-141 Kursk onderzeeër waarbij 118 Russische zeelieden stierven. Tijdens een Russische vlootoefening in de Barentszzee zinkt de onderzeeër na enkele explosies.

6 december in de bioscoop

First Kiss

First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan (Leontine Borsato), die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland).

6 december in de bioscoop

Ralph Breaks the Internet

In Ralph Breaks the Internet verlaten we Litwak’s arcade om de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken.

12 december in de bioscoop

Asterix and the secret of the magic potion

Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen en zijn kennis over te dragen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij ‘het geheim van de toverdrank’ kan toevertrouwen.

12 december in de bioscoop

Aquaman

Stand-alone film van Aquaman. Arthur Curry (Jason Momoa) is de erfgenaam van Atlantis, een onbekend koninkrijk gelegen onder water.Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm Aquaman uit, met in de hoofdrol Jason Momoa.

13 december in de bioscoop

Bon Bini Holland 2

Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan.

13 december in de bioscoop

Mary Poppins Returns

Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

19 december in de bioscoop

Naar welke film wil jij in de bioscoop?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Jolien december 3, 2018 at 15:34

    Kursk, Aquaman en Asterix and the secret of the magic potion lijken me echt heel leuk! ^^

  • Leave a Reply