Films

Deze films heeft Netflix onlangs toegevoegd!

hartenstraat-netflix

Wij worden altijd super blij als Netflix weer een hoop nieuwe films toevoegt aan het assortiment. Tijd om tijdens die koude avonden weer lekker onder een dekentje te kruipen met een grote kop thee. Deze films zijn nieuw op Netflix! 

Hartenstraat

In de Negen Straatjes lijkt iedereen op zoek naar liefde, behalve Daan. Hij woont samen met zijn dochter Saar in de Hartenstraat. Zijn knappe buurvrouw Katje ziet stiekem wel iets in hem, maar Daan kan haar niet uitstaan. Als je op zoek bent naar een fijne Nederlandse film, is dit een een aanrader!

De Surprise

Multimiljonair Jacob wordt voor het eerst in zijn leven verliefd op de mooie Anne. Voor het eerst lijkt het leven hun toe te lachen, alleen hebben ze kort daarvoor een contract getekend met een bedrijf dat hen op een verrassende wijze naar de andere wereld zal helpen. Onder het contract uitkomen is echter niet zo makkelijk. Deze film heb ik zelf nog niet gezien, maar daar ga ik binnenkort maar eens verandering inbrengen. Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan vertolken de hoofdrollen in deze film en ik wil hem echt graag zien!

Divergent

Na een grote oorlog is de maatschappij in Chicago opgedeeld in vijf groepen om de vrede te bewaren. Elk jaar kiezen de 16-jarigen bij welke groep ze de rest van hun leven willen horen. Vele van jullie zullen deze film al wel eens gezien hebben, maar hij staat dus nu op Netflix! Mocht je hem nog niet gezien hebben, je moet van het genre houden, maar ik vond hem erg leuk!

My Super Ex-Girlfriend

Een jongeman in New York maakt het uit met zijn vriendin, maar tot zijn schrik ontdekt hij dat ze eigenlijk een superheldin met bijbehorende superkrachten is: G-Girl. Wat nog erger is: ze is er niet bepaald blij mee dat hij het uit heeft gemaakt en besluit zijn leven tot een hel te maken. Deze film komt al uit 2006 en betekent dat ‘ie al 10 jaar oud is! Maar daardoor is hij niet minder leuk.

Ex Machina

Programmeur Caleb wordt door zijn excentrieke baas Nathan geselecteerd om deel te nemen aan een experiment. Hij wordt naar een afgelegen huis gevlogen om kennis te maken met de mooie Ava. Caleb krijgt als taak om de menselijke kwaliteiten van Ava te testen, want alhoewel menselijk van aanzien is Ava daaronder een AI. Wat een test is voor Caleb en Nathan is voor Ava een strijd om te overleven. Deze film moet je echt gezien hebben!! Mega dikke aanrader!

Big Hero 6

Wonderkind Hiro blinkt uit in robottechnologie. Hij gebruikt zijn gave voor zijn eigen voordeel, totdat een gemaskerde crimineel de futuristische stad San Fransokyo wil vernietigen. Samen met een groep slimme wetenschappers en de trouwe robot Baymax gaat hij de strijd aan om zijn stad te redden. Tot slot nog een animatiefilm, want eerlijk is eerlijk: animatiefilms zijn te gek! Zo ook deze, echt een leuke film!

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.