Netflix

Deze films en series verschijnen er in juni op Netflix


Netflix gaat komende maand een aantal geweldige nieuwe seizoenen en films toevoegen! Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

November 13 – Attack on Paris

Op 13 november 2015 was Parijs het slachtoffer van een zestal terroristische aanslagen, waarbij uiteindelijk 130 mensen om het leven kwamen en ook talloze mensen zwaar gewond raakten. De meeste doden vielen tijdens een optreden van de band Eagles of Death Metal in het theater Bataclan. “13 November – Attack on Paris” is een driedelige documentaire waarin de persoonlijke verhalen van alle betrokkenen belicht worden. De documentaire zet alle feiten op een rij en laat tevens de mensen die door de tragedie bij elkaar werden gebracht aan het woord: van de overlevenden en de brandweer tot de politie en de leiders van de Franse regering.
Te zien vanaf 1 juni 2018

You Me Her (seizoen 3)

Yuppenstel Jack en Emma huurt een callgirl in omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Dat er liefde in het spel zou komen, was niet voorzien.
Te zien vanaf 1 juni 2018

New Girl (seizoen 6)

Jessica heeft net een stukgelopen relatie achter de rug. Ga je dan alleen op een kamertje zitten? Nee! Ze trekt bij jongens in om wel met vertrouwen de toekomst in te gaan en ondertussen leren ze haar ook nog hoe de wereld in elkaar zit.
Te zien vanaf 1 juni 2018

The Americans (seizoen 5)

Twee Russische sleeper-agents vormen een ‘normaal Amerikaans gezin’ in het hart van de Verenigde Staten. Ze wonen vlakbij Washington D.C. tijdens het presidentschap van Ronald Reagan. Lang voeren ze hun taken uit, maar de kinderen worden ouder en moeten ook worden opgenomen in de plannen. En hebben ze zelf nog wel volledig geloof in de missie?
Te zien vanaf 1 juni 2018

It Comes at Night

Wanneer een onnatuurlijke dreiging de wereld terroriseert heeft een man samen met zijn vrouw en zoon zijn toevlucht gezocht in een verlaten woning. Hun leven wordt echter verstoord door de komst van een wanhopige jonge familie die op de vlucht is. Ondanks de beste bedoelingen van beide families beginnen paranoia en wantrouwen de overhand te krijgen als de verschrikkingen buiten steeds dichterbij komen.
Te zien vanaf 1 juni 2018

Magic Mike

‘Magic Mike’ is gesitueerd in de wereld van de mannelijke strippers en volgt Mike (Channing Tatum), die een jonge danser genaamd The Kid (Alex Pettyfer) onder zijn hoede krijgt. Hij leert hem de fijne kneepjes van de kunst van het feesten, het versieren van vrouwen en het gemakkelijk geld verdienen.
Te zien vanaf 2 juni 2018

Marcella (seizoen 2)

Haar huwelijk is net voorbij en ze gaat na 12 jaar weer aan het werk als rechercheur in Londen. Is de seriemoordenaar die ze ooit opspoorde ook weer terug?
Te zien vanaf 8 juni 2018

Sense8 Finale

Te zien vanaf 8 juni 2018

Ali’s Wedding

Ali is de charmante, naïeve oudste zoon van een moslim geestelijke die ondanks de beste bedoelingen gewoon niet de juiste levenskeuzes kan maken. Dan wordt duidelijk dat er sprake is van een geëngageerd huwelijk, het probleem is echter dat Ali verliefd is op een Australische vrouw Dianne. Wat gaat Ali doen…?
Te zien vanaf 8 juni 2018

Alex Strangelove

De leerling Alex Truelove heeft een relatie met zijn beste vriendin Claire en is van plan om met haar zijn eerste keer seks te beleven. Dit verandert wanneer hij de knappe en charmante Elliot ontmoet, die op jongens valt. Alex is meteen gebiologeerd door deze onbekende en begint aan een zoektocht naar zijn seksuele identiteit.
Te zien vanaf 8 juni 2018

The Staircase (1 seizoen)

Truecrime documentaires doen het steevast goed op Netflix en na onder andere Making a Murderer, The Keepers en Evil Genius wordt op 8 juni The Staircase aan het aanbod toegevoegd. In The Staircase wordt een zestien jaar durende zaak behandeld. Het gaat om de moord op Kathleen, waarvan haar man Michael Peterson hoofdverdachte wordt, ondanks dat hij zelf 911 gebeld heeft, nadat hij Kathleen bebloed onder aan de trap had aangetroffen.
Te zien vanaf 8 juni 2018

Luke Cage (seizoen 2)

Harlem’s held Luke Cage kan nog weinig kwaad doen in de stad. Sterker nog, hij levert criminelen in bosjes af bij de politie. Daarin lijkt hij inmiddels toch wel wat door te slaan, maar wie gaat hem stoppen? Toch lijkt het problemen te veroorzaken, zo laat zijn vader James Lucas doorschemeren. “Eén man kan niet de hele community redden.”
Te zien vanaf 22 juni 2018

Shooter (seizoen 3)

Een hoog onderscheiden ex-marinier keert als sluipschutter terug om een moordaanslag op de president te voorkomen, maar wordt al gauw zelf van moord beschuldigd.
Te zien vanaf 22 juni 2018

Een klein aanbod van alles wat er komen gaat in juni. Wij kunnen niet wachten!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply