Netflix

Deze films en series komen op Netflix in juli

In juli komen er een heleboel leuke films en series op Netflix. Wij zetten alle leuke films en series voor je op een rijtje, zodat je precies weet wat je wanneer kan verwachten!

Films op Netflix in juli

Mannenharten 2 – 1 juli

Na Mannenharten staat nu ook Mannenharten 2 op Netflix! Een heerlijke Nederlandse film, perfect voor als je een avondje alleen thuis bent, of als je juist een filmavond houdt met vriendinnen!

The Amazing Spider-Man – 1 juli

Spider-Man fans opgelet! Vanaf 1 juli staat The Amazing Spider-Man op Netflix! Bekijk de trailer hierboven.

White House Down – 1 juli

Een spannende actiefilm met Channing Tatum en Jamie Fox. Ik heb deze film nog nooit gezien, maar ik denk dat ik hem wel een kans ga geven!

Saving Mr. Banks – 10 juli

Deze film gaat over Walt Disney en het ontstaan van Mary Poppins. Wat een super leuke film is dit! Zeker als je Disney-fan bent, van Mary Poppins houdt en Tom Hanks een goede acteur vindt ­čśë

To The Bone – 14 juli

Netflix lanceert 14 juli een heftige film. We schreven er vorige week al over. Lily Colins speelt in To The Bone een meisje met een eetstoornis. Heftig!

The Parent Trap – 31 juli

Yes! Eind juli staat de debuutfilm van Lindsay Lohan op Netflix: The Parent Trap. Ik heb deze film als kind echt heel vaak gekeken en ik ging de videoband (Dubbel en dwars) altijd huren bij de videotheek. Deze film ga ik sowieso kijken deze maand!

Series op Netflix in juli

Sherlock seizoen 4 – 15 juli

Sherlock-liefhebbers opgelet! Vanaf 15 juli staat seizoen 4 van Sherlock op Netflix! Seizoen 4 bestaat uit 3 afleveringen van 1,5 uur. Dat is weer 4,5 uur genieten van de gevatte uitspraken van Benedict Cumberbatch dus!

Mad Men seizoen 7 – 1 juli

Vanaf het begin van deze maand staat het zevende seizoen van Mad Men op Netflix! Het seizoen telt 14 afleveringen en is tegelijk ook het laatste seizoen van Mad Men.

Degrassi: Next Class seizoen 4 – 7 juli

Vroeger keek ik altijd Degrassi en daar ben ik toen mee gestopt, maar als ik de trailer zie van Degrassi: Next Class, dan wil ik het eigenlijk weer eens kijken! Heerlijk, verstand op nul en een lekkere serie over de drama van high school kijken.

Verder deze maand op Netflix

Sinds afgelopen zondag staat de laatste aflevering, seizoen 7 aflevering 20, van Pretty Little Liars ook op Netflix! Heb jij hem al gezien? Verder op Netflix deze maand komt ook White Chicks (1 juli), Freaky Friday (3 juli) en The Hunger Games: Mockingjay Part 1 (19 juli).

Naar de verschijning van welke films en series kijk jij het meest uit? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.